Prvi put se žestoko posvađala sa gostom: Dušica spustila strica Aleksandre Subotić!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević poznata je kao neko ko odlično kontroliše situaciju u studiju u Šimanovcima gde gostuju svi oni koji imaju veze sa rijalitijem "Zadrugom 2" kao učesnici, članovi porodice ili kao novinari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Međutim, ponekad ni ona ne može da izađe na kraj sa gostima koji žele da "drže glavnu reč". A to se upravo sinoć dogodilo kada je gost kod Dušice bio Srboljub Subotić koji je voditeljku konstantno prekidao. 

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić

Ovo je Jakovljevićevu izbacilo iz takta, pa mu je oštro odgovorila i obasjnila mu pravila u studiju:

- Molim vas, ja nisam deo "Zadruge", ja sam voditelj ove emisije. Ne znam da li ste navikli u drugim rijaliti programima da razgovarate paralelno sa voditeljkom, ovde se zna da jedni drugima ne upadamo u reč. Ovde poštovanje voditelja i sagovornika vrlo postoji, jer mi smo ozbiljna televizija - bila je oštra Dušica nakon čega je Subotić prestao da je prekida. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

19.11.2018 16:45

Videli dmo to ali i kako je i vodila emisiju. Prvo, sa tom zenom se nesto desava, cudno se ponasa i veoma drsko reaguje prema gostima. Drugo, trebalo bi da povede racuna o navijackom ponasanju kada su u pitanju njeni miljenici i smanji ironiju i sarkazam kada su u pitanju zadrugari koji joj nisu po volji!

Odgovori 1 10
Mika

19.11.2018 23:30

Gost nije poštovao voditeljku koja treba da rukovodi inteervjuom.