Luna pričala o Slobi: Ni ne sluti da on dolazi!

Autor: alo.rs

Zadruga

20.11.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšu učesnik Zadruge, Sloba Radanović večeras će ući u "Zadrugu 2", da peva na žurki.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Luna Đogani i Sloba Radanović

Iako Luna Đogani, njegova bivša devojka, i ne sluti šta će se desiti večeras, sinoć se u Beloj kući povela rasprava o njihovoj ljubavi.

- Dok su svi ovde, učesnici i novinari, nagovarali Slobu i Lunu da priznaju da su se zaljubili, ja sam jedini govorio da su oni samo prijatelji. Kad su priznali, ja sam podržao njihovu ljubav, jer sam mislio da je normalno podržati osećanja. A svi vi koji ste ih ložili da priznaju, odmah ste počeli da ih j*bete! E, sad, to što to nije uspelo, to je druga stvar - pričao je Miki.

Lepi Mića je rekao da je Luna pogrešila jer je slušala ljude koji su podržavali ljubav sa Slobom, koja je bila pogrešna, a nije slušala njega, koji joj je govorio da je posredi velika greška.

- Ja sam ti bio prijatelj, a ne oni - ustvrdio je Mića.

Miki ga je oponenuo da nije hteo da kaže pred svima da su Filip Đukić i Kija Kockar imali seks u hotelskom toaletu, iako je vrlo dobro znao da se to dogodilo.

- Jeste, bio si mi prijatelj dok si me nabijao na onu stvar i govorio da sam "p*šačica k*rca" i "Slobina j*bačica" - ironično mu je odgovorila Luna. Celu raspravu možete poslušati u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljuba

20.11.2018 12:22

Dobila je već obaveštenje. Ne brinite.

Odgovori 17 0
Boris

20.11.2018 12:58

Javila mama Anabela mobilnim.

Odgovori 16 0
Dolores

20.11.2018 13:58

Sve ona zna i sazna, zato se sinoć smijala i našminkala jako crveno, djelovala naša Ljulja veoma zadovoljno. Mice je u pravu, a vepar iz Kupinova ne može da ne spomene Kiju, boli ga što ga je odbila, boli ga njen uspjeh, a on će se cijeli život vući po reality - ma. Stalno spominje 32 minuta, i tvrdi nešto da je istina što nije vidio svojim očima. Pa sve i da je bilo imala je pravo biti i sa njih desetoro za sve ono što je njoj Zloba Radani uradio pred rođenim očima i milijunima gledalaca.

Odgovori 15 1