Sara Reljić: Mina je dno dna, sa njom niko više neće ni s*ks!

Autor:

Zadruga

20.11.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Sara Reljić zgranuta je činjenicom da joj je bivša drugarica i cimerka Mina Vrbaški zabila nož u leđa, pa je za Rijaliti otkrila da je ona za nju od sada dno dna, kao i da sa njom ni u "Zadruzi 2" više niko ne želi da ima s*ks.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Naime, Reljićeva je kivna na Minu zbog toga što je pred kamerama njenom sada već bivšem dečku Vladanu Vojnoviću Vojketu tražila novu devojku, te je odlučila da sa njom prekine svaki kontakt.

Sara: Mina je Vojketu tražila novu devojku, a znala je koliko mi je bilo teško što raskidamo

- Mislim da je Mina zaboravila na činjenicu da sam bila jedina osoba koja joj nije okrenula leđa posle završetka prve sezone rijalitija. U momentima kad su je svi psovali i mazali, ja sam joj bila prijatelj i branila je u svakom trenutku. Onda sam i čula i videla kako je Vojketu tražila novu devojku kada je već bilo očigledno da ćemo nas dvoje raskinuti. Znala je koliko mi je svaka svađa sa njim padala teško, ali ju je, izgleda, bolelo uvo za sve. Ona je neko ko lako zbog gluposti izgubi prijateljstvo. Ona to još ne zna, ali ja više ne želim ni na ulici da joj se javim kad je vidim. Ta devojka je odsad za mene dno dna. Verovatno su svi primetili da sa njom ni u rijalitiju više niko ne želi da ima seks.

- Eto, do toga je došlo. Mislim da sam prema njoj milion puta ispala korektnija dok smo se družile nego što je ona prema meni. Čuvala sam joj leđa, bila tu za nju u trenucima kad joj je bio potreban savet, kad je raskinula sa dečkom, ma apsolutno u svim situacijama. Ona je sve to sada prokockala - rekla je Sara bez dlake na jeziku. Ona je objasnila i da su joj mnogi ukazali na to da treba da se pazi Mine zbog toga što Mina ume da iskorišćava ljude, pa im zabije nož u leđa u trenutku kad se najmanje nadaju.

- Meni su neki bliski prijatelji rekli da treba da se pazim Mine i da sa njom nikako ne treba previše da se zbližavam jer je ona osoba kojoj ne može da se veruje. Zato često i menja društvo. Ona ume dobro da glumata u početku, a kasnije, kada joj neka osoba dosadi, ona počne da pokazuje svoje pravo lice. Nedavno mi je neko preneo da me je pozdravljala u rijalitiju i uputila neke lepe reči. Ona još uvek nema pojma da sam ja napolju saznala sve što je pričala o meni i da nemam nameru ni da se čujem sa njom kad bude izašla iz "Zadruge 2". Više me to i ne zanima, neka radi šta hoće, samo se nadam da me neće blatiti jer ja nju spominjati više neću - rekla je Reljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rade

20.11.2018 12:16

Samo Đekson ne bira.

Odgovori 19 0
Časlav

20.11.2018 13:50

A tata ne bi, sine.

Odgovori 13 0
caca

20.11.2018 14:15

Pa ti si se s njom druzila a Maca ti je bila fuj.

nela

28.11.2018 00:14

Kako je ova Sara pruzila jezik poslije Zadruge i to sa ovakvim rjecnikom, strasno, totalno razocarenje.