Ljuba: Karađorđe će namestiti Ivanu policiji!

Autor:

Zadruga

20.11.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović tvrdi da je njen bivši suprug Karađorđe Subotić u majci učesnice "Zadruge" Mine Vrbaški, Ivani Vrbaški, pronašao žrtvu koja će umesto njega odgovarati kada policija dođe da ga procesuira zbog, kako navodi, nedozvoljenih radnji koje su njegova svakodnevica.

RepublikaFoto: Prntscrin
Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški

Karađorđe, koji je proveo dve godine u zatvoru zbog iznude, verio je Ivanu prošle nedelje u "Zadruzi", a Ljuba uverava da je posredi njegova dobro osmišljena igra.

- Iako me zabole ona stvar za Karađorđa i Ivanu, moram priznati da su se baš našli. Ipak, Ivana nije ni svesna da će Karađorđu biti samo štit kada upadne u nevolju. Mene je nameštao policiji više puta kada su ga jurili. Ostavi me sa decom kod kuće, a on pobegne. Kada ga pozovem i kažem mu zašto nas je ostavio, on odgovori: "Pa, naravno da ću da bežim". Ivana se zanela, ali bolje i nije ni zaslužila. Samo je pitanje vremena kada će i nju namestiti, ali ona još nije svesna - tvrdi Pantovićeva, i ističe da su se Karađorđe i Ivana verili u rijalitiju samo da bi zadovoljili svoju želju za pojavljivanjem u medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smileeew :) #smile #adidas #fashion #beauty #sun #fur

A post shared by IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Nov 19, 2018 at 3:44am PST

Aleksandrin nervni slom, kada je videla očevu veridbu, bio je dramski. Ponizila je sebe

- Karađorđe je dokazao da je najobičnija pi*ka, kao što sam i ranije tvrdila, a Ivana je NN osoba željna kadra. Njoj ne želim da dajem na marketingu jer se zakačila na mene i moju ćerku kako bi se čulo za nju. Lepo se pisalo da su se verili Aleksandrin tata i Minina mama, nigde nema njihovih imena jer su obični nikogovići. U pitanju su NN osobe, koje se gu*e zarad članka u novinama. Ipak, mogu reći da su me prijatno iznenadili kada su se presvukli za veridbu jer uvek nose iste stvari. Ko zna, možda su našli neke sponzore - konstatuje Ljuba i tvrdi da je njena ćerka Aleksandra glumila ucveljenu ćerku, kada je shvatila da Karađorđe veri Ivanu.

- Žao mi je bilo Aleksandre, ali sigurna sam da je njen nervni slom, kada je videla da će se Karađorđe i Ivana veriti, bio uz scenske i dramske efekte. Ponizila je sebe, a razlog je smešan. Sve je farsa, a toliko me ne zanima Karađorđev život da bih se smejala da ga spale na Terazijama. Samo ostaje da vidimo šta će sledeće da smisle da dobiju članak u novinama - zaključila je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

20.11.2018 15:27

Ljuba takodje želi da izadje odštampana u novinama.

Odgovori 19 0
Valentina

20.11.2018 18:26

Karađorđe je jedan ograničen,jadan i bedan čovečuljak.Za njega i takve kao što je on šteta je što su živi.Glupi monstrum!

Odgovori 2 14
XXX

20.11.2018 21:37

@Valentina - Ljuba je jedan ograničena, jadna i bedna čovečuljka. Za nju i takve kao što je ona šteta je što su živi. Glupi monstrum!