Ljuba počela da otkriva Aleksandrine i Davidove tajne: Prodali ste priču da pravite bebu, 8 meseci te nije pipnuo!

Autor:

Zadruga

25.11.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović, kik-bokserka i majka Aleksandre Subotić sinoć je ušla u "Zadrugu 2" s namerom da, kako je sam priznala, razotkrije dečka svoje ćerke Davida Dragojevića i povrati njeno poverenje. Pantrovićeva je odmah po ulasku zaratila i sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, a danas se sukobila i sa Aleksandrom i Davidom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević priznao koja laž o njemu mu je najviše smetala...

Večerašnja rasprava je počela kada je voditelj Milan Milošević pitao Davida koja laž o njemu ga je najviše zabolela, na šta je Dragojević odgovorio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Počela da postrojava... Ljuba Pantović

- Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje - rekao je David insinuirajući da je upravo Ljuba ta koja govori laži na njegov račun. Tada je Pantovićeva skočila i počela da govori da je on taj koji je iznosio laži o njoj.

- Ti si se usrao jer se plašiš. Evo već bežite. Ma hajde, slizao si se sa pi*kom. Ja ovde neću da igram takvu igru. Ti hoćeš sad da ja tebe napadam da bi ti ispao žrtva, nećeš lagati o meni. Laži o sebi, svom bratu, porodici i poslu - rekla je Ljuba Pantović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David se branio koliko je mogao... Pantovićeva i Dragojević u klinču

- Ti sama pišeš članke i šalješ novinarima, o čemu ti pričaš. Ti sama izmišljaš laži o sebi - rekao je David, a sa njim se složila Aleksandra.

- Vi ste prodali priču da ćete ovde da pravite dete, a onda sereš kako te nije pipnuo osam meseci, hajde se uklopi - vikala je Pantovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkriva tajne... Ljuba

- Ti si iskompleksirana jer sada moraš da imaš kadar preko mene. Ti ovde ne bi ušla da nema mene. Da li si ti svesna da te nema, ako mene nema - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

25.11.2018 17:28

Aleksandra se u početku ljutila što nisu imali seks pa se pomirila sa time.

Odgovori 14 0