Aleksandra ostaje bez krova nad glavom: Karađorđe stavio hipoteku na kuću!

Autor:

Zadruga

26.11.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu Aleksandre Subotić, Karađorđu banka će oduzeti svu imovinu ukoliko do maja sledeće godine ne plati dugovanje koje iznosi 30.000 evra!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Karađorđe Subotić ostaje bez kuće u Kaluđerici, osim ako u "Zadruzi" ne bude zaradio dovoljno novca.

Otac Aleksandre Subotić i bivši suprug Ljube Pantović mogao bi da izgubi krov nad glavom ukoliko do maja sledeće godine ne izmiri dug prema banci u iznosu od 30.000 evra.

- Zbog neplaćanja mesečnih rata za kredit koji je podigao pre nekoliko godina, Karađorđe se u kreditnom birou vodi pod crvenom zonom i nema mogućnost da raspolaže novcem koji bi mu se uplaćivao na tekući račun, zbog čega je otvorio još jedan račun u drugoj banci. Kad bi mu legao novac, banka bi mu automatski povlačila s računa celokupnu sumu zbog njegovog dugovanja. U početku je redovno plaćao rate, ali prestao je pre manje od godinu dana. Pošto mu je kuća u kojoj živi pod hipotekom, mogao bi lako da ostane bez nje ako ne plati. On je obavešten o svemu tome, pa je verovatno i ušao u Zadrugu da bi zaradio novac i spasao se bede - otkriva izvor za beogradske medije i dodaje da je uveren da će Subotić uspeti da isplati kredit.

- Nikad nikome nije ostao dužan pa neće ni banci, pogotovo jer zna da mu je kuća na dobošu. To nikad ne bi dozvolio, a posebno sada kada je ušao u vezu sa Ivanom Vrbaški i s njom želi da osnuje porodicu. Sebe ni u ludilu ne bi mogao da zamisli kao podstanara jer je navikao da ima sve - kaže izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

Da je Aleksandra Subotić upoznata s finansijskom situacijom svog oca, govori i to da je izjavila kako bi njegovo dete sa Ivanom Vrbaški ona izdržavala:

- Ja u to ne verujem. Ko bi izdržavao to dete? Ja. Moj Karađorđe nije čovek sa zanimanjem, koji se snalazi. Ja kad sam ostala trudna, moj tata je puko, otišao je psihički s glavom. Kakva crna deca, to bih sve ja nosila na grbači, ne bi niko od njih. Mina izdržava sebe, da nju izdržava mama, ona ne bi bila ovde. A ja da gledam u pasulj ko će koga, ne možeš ti da se upoznaš s nekim za mesec dana. Moj tata je imao devojku i pre ovoga. Moj tata može da se brine o sebi, ali ništa više od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljuba

26.11.2018 16:30

Kredit mora da se vrati.

Odgovori 13 0
Rade

27.11.2018 09:24

Aleksandra se udaje i odlazi kod Davida da živi. Valjda.