ŠOKANTNO: Karađorđe slikao golu Aleksandru!

Autor: Z. S. R.

Zadruga

27.11.2018

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos porodice Subotić s razlogom je nazvan kaluđerička sapunica jer su njihovi odnosi godinama veoma turbulentni.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Kako Rijaliti saznaje, najmračnija tajna ove porodice je to da je Karađorđe Subotić svoju ćerku Aleksandru posmatrao na incestan način. Naime, Ljuba Pantović se poverila bliskoj prijateljici da je njen bivši suprug, nakon što je Aleksandra rodila ćerku Magdalenu, pohotno gledao svoju naslednicu, te da je strahovala za sigurnost svoje ćerke.

 Aleksandra: Tata me čudno gleda. Stalno se šunja dok se ja tuširam. Zatekla sam ga u kupatilu s telefonom u ruci

Kako izvor navodi, Aleksandra je pre nekoliko godina rekla svojoj mami da je zabrinjava ponašanje njenog oca i da se ne oseća bezbedno sa njim u kući.

- Ljubin i Aleksandrin odnos bio je veoma klimav u tom periodu jer su bile u žiži skandala zbog onoga što se desilo u "Farmi 4". Svi znaju da je Aleksandra preotela Ljubi dečka, Aleksandra Čabarkapu, dok je ona bila u rijalitiju i da je tada maloletna Aleksandra ostala u drugom stanju. Bura se malo stišala kada se Aleksandra porodila, a njih dve su radile na poboljšanju svog odnosa. Ljuba je primer prave majke, koja bi sve oprostila svom detetu, tako da je bila puna razumevanja - započeo je svoju priču dobro upućeni izvor i nastavio:

- Aleksandra je svojoj mami prilikom jednog telefonskog razgovora rekla da nešto u kući nije u redu. Ljuba je insistirala da joj sve ispriča, a Aleksandra je uspela da izusti: "Tata me čudno gleda. Stalno se šunja dok se ja tuširam. Zatekla sam ga u kupatilu kada sam izašla iz tuš-kabine, a on je držao telefon u ruci. Kada sam ga pitala šta radi, rekao je da je slučajno ušao jer je hteo da se osami dok priča telefonom. Mnogo mi je čudan, plašim se". Ljuba je poludela i rekla: "Odrobijaću monstruma, samo neka te pipne. Pakuj stvari i dođi sa Magdalenom kod mene". Ipak, Aleksandra je odlučila da u tom periodu ostane u Karađorđevoj kući jer se plašila da će je Ljuba osuđivati zbog svega što je uradila, ali je obećala mami da će je pozvati istog trenutka ukoliko se oseti ugroženo - objašnjava izvor i dodaje:

Ljuba je bila spremna da golim rukama ubije Karađorđa kako bi zaštitila svoje dete

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

- Ljuba je bila van sebe. Iako ju je prijateljica pokušala da umiri, ona noćima nije spavala jer se plašila za svoje dete. Karađorđu je preko zajedničkih poznanika poručila da će ga golim rukama ubiti bude li Aleksandri falila dlaka sa glave. Mislim da se i primirio jer se plašio Ljube, inače ko zna šta bi se dogodilo. On je stvarno duboko poremećen čovek, oličenje psihopate- završava izvor.

Kako dalje saznajemo, Ljuba nikada javno nije progovorila o ovome zbog Aleksandre, kako bi je zaštitila javne sramote. Karađorđa od tada ne gleda ni kao oca njenog deteta i, kako sama kaže, on ne postoji za nju.

Podsećamo, Ljuba je 2013. godine bila učesnik rijalitija "Farma 4", a po izlasku iz ovog programa saznala je da je njena ćerka Aleksandra, koja je tada imala 16 godina, u drugom stanju. Aleksandra je zatrudnela sa Ljubinim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim je dobila ćerku Magdalenu (4). Ljuba i Aleksandra već godinu dana ne razgovaraju zbog toga što Pantovićeva ne podržava njenu vezu sa Davidom Dragojevićem, ali tvrdi da i dalje štiti svoju ćerku od svih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

27.11.2018 12:17

Ljuba i Aleksandra se dogovorile da izmišljaju laži da bi bile interesantne i pobedile u rijalitiju. Posle će nam se smejati koliko smo bili lakoverni.

Odgovori 17 0
Rade

28.11.2018 10:48

Eto meni se čini da Ljuba pohotno gleda Davida i smeši mu se. Iako pokušava da se svadja sa njim.