(VIDEO) Kija posetila Slobu u stanu!

Autor:

Zadruga

27.11.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov" videćete najnovije snimke Kije i Slobe. Naime, pobednica prve "Zadruge" posetila je svog bivšeg muža u njegovom stanu, a kojim povodom ostaje da saznamo u novoj epizodi popularnog zabavnog programa, u sredu od 22 časa na TV Pink.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ/Fotomontaža
Sloba Radanović i Kija Kockar

Tu je i priča o tome zašto je Anabela nakon gostovanja na našoj televiziji kod Ognjena Nestorovića, i nakon Luninih ispada, odmah napustila Srbiju i kome je od muževa ovog puta poverila svoje kuče. U ekskluzivnom prilogu ćete videti razloge zbog kojih je Marija Kulić izvela malog Željka iz “Zadruge”. Uslediće i priča o tome kako je poslednje sate pred ulazak na imanje u Šimanovcima provodila Ljuba Pantović.

Konačno su i srećne vesti stigle u porodicu Lazić. Dok ležu u bolničkoj postelji, Darko Lazić je saznao da će postati otac, a kako su tu vest primili roditelji njegove verenice i kako je izgledala njena poseta u bolnici ovih dana, pogledajte u specijalnom prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

27.11.2018 15:45

Uzvraćena poseta.

Odgovori 19 3
Nale

27.11.2018 21:27

Normalno da ga poseti! Bravo i za Kiju i za Slobu.

Odgovori 16 5
Dolores

28.11.2018 00:01

Neka se posjećuju i trebaju.

Odgovori 13 2