Mina otkrila detalje orgija: Miki mi je nudio 500 evra da mi liže ribicu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Mina Vrbaški imali su veliku svađu koja je nastala zbog toga što je pčelar pričao zadrugarima da je Mini pozajmio novac za lečenje bake, a ona ga potrošila na drogu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zara Donat
Nudio Mini pare da je oralno zadovolji... Miki Đuričić

Vrbaški je tada otkrila da se upravo sa Mikijem drogirala nakon prve sezone "Zadruge", a onda je otkrila da joj je nudio novac u zamenu za to da mu ona dozvoli da je seksualno zadovolji. Naime, Miki je Suzani Perović ispričao kako mu je starleta u spoljnom svetu tražila pare za babinu operaciju, ali da on smatra da je to laž.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
A njoj, navodno, trebale pare za babinu operaciju... Mina Vrbaški

- Slagala me za osam glava, dao sam joj babi za operaciju, ona kupila drogu. Zvala me i njena mama. Mama isto prevarant kao i ona. Govno jedno odvratno. Dao sam joj pare, one potrošila na drogu. Mamu im je*em klošarsku obema. Drolje raspale. Ja se sažalio, evo vam, nek baba bude bolje, a ono sve bila jeftina fora da me klepi za pare. Ona je jedno govno malo. Baba nije ni otišla na operaciju. Posle mi tražila još para. Kakva baba, uzela pare sebi da se drogira, mamu joj je*em. Kad sam ja rekao da može, ali da idem sa njima u bolnicu da ja to platim, nisu se više ni javile. Mućkare dve raspale.

Tri dana sam bila sa Mikijem na salašu i tri dana smo se drogirali. I on se drogirao i ja. Kad mi je to ponudio, zgadio mi se, rekla je Mina

Mina je, sa druge strane, u pabu Petrućiju ispričala šokantne detalje kao kontru Mikiju.

- Ja ću da kažem istinu. Tri dana sam bila sa Mikijem na salašu i tri dana smo se drogirali. I on se drogirao i ja. Baš me briga. To je istina. Rekao je majci i meni da nam ne trebaju pare i da lažemo, a posle je ušao u sobu i pitao me da li bih da mi liže ribicu za 500 evra. Ja se tu spakujem i odem. Odvratno. Niko nije imao da nam pozajmi novac i ujak je morao da digne kredit. Zgadio mi se. Tri dana sam spavala sa njim u krevetu, ni da me pipne. Kada mi je to rekao, samo sam ga pitala da li je normalan. Spakovala sam stvari i otišla u Inđiju. To što sam imala burnu prošlost, nisam više to - rekla je Mina.

Podsećamo, Srpski telegraf je u oktobru 2017. godine ekskluzivno objavio snimak na kojem se jasno čuje da Mina nekome nudi kokain i govori o ceni psihoaktivne supstance i kvalitetu. Njena mama Ivana Vrbaški tada je tvrdila da nema saznanja da se njena ćerka drogira i da bi joj sama presudila da je saznala za to pre nego što je, tada maloletna Mina, ušla u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

28.11.2018 07:30

I ona se tu spakuje i ode... ne uzevsi 500e. Jos samo da smo mi ovce pa da ti poverujemo. A gde je bila njena mama? Jurila frajere? Sirota, ispustena i raspustana devojka, takve roditelje bih ja drakonski kaznjavao, koji rode decu a nevode racuna o njima.

Odgovori 28 0
bane

28.11.2018 10:05

Očigledno je da Mina laže. Kao i uvek, Zna se da nemoralne osobe sve lažu.

Odgovori 18 0