Suzana ne može da dođe sebi: Ne prestaje da se svađa s Mikijem zbog poljupca!

Autor:

Zadruga

30.11.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja za ljubljenjem Suzanu Perović, uvek smernu zadrugarku naterala je da se prepusti Mikiju Đuričiću. Međutim, nakon što se ljubila s Mikijem, Suzana se pokajala i pokušala to da zataškla, ali Veliki šef je snimak njihovog intimnog čina pokazao svim zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana se sada kaje za ljubljenje s Mikijem...

Suzana se žestoko naljutila na Mikija koji se pravdao da su njih dvoje samo drugari, ali da ipak prijaju jedno drugom. Perovićevu je razbesnelo to što Đuričić priča o njenim osećanjima, pa je rešila da mu se osveti time što će komunikaciju svesti na minimum. 

Odmah nakon buđenja Miki je otišao do Suzane kako bi rešili problem koji imaju, ali nju bes nije prošao, pa su svoj odnos doveli u još zategnutiju situaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neće da priča s Mikijem... Suzana besna

- Toliko si za*rao da ne treba ništa da me pitaš. Ti da nisi pričao... Ko je tebe šta pitao? Ti si loš u ovim go*nima - prekorela je Suzana Mikija. 

- Suzana, odje*i! Zar sam ja kriv? Pušten snimak i šta ja treba da kažem? Ko je potencirao da li ima napolju... Ti si potencirala - žestoko joj je odbrusio Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

30.11.2018 15:30

Želja za ljubljenjem Suzanu Perović, uvek smernu zadrugarku naterala je da se prepusti Mikiju Đuričiću. Međutim, nakon što se ljubila s Mikijem, Suzana se pokajala. Ali kasno.

Odgovori 10 1
Maja

30.11.2018 15:49

Suzana ne zna šta hoće. Želi da se ljubi, ali da niko ne vidi. Posle video snimka neće da se ljubi i ne priznaje da se ljubila. Ali mi gledaoci više verujemo snimku i našim očima nego njenim rečima.

Odgovori 12 0