Miki priznao: Ne želim da imam decu!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da se u Beloj kući u više navrata vodila polemika oko toga ko je od zadrugara najveća muškarčina, danas su zadrugarke dobile zadatak da, na osnovu svojih kriterijuma i pitanja koja su imale priliku da postavljaju, odaberu muškarca po svom ukusu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

Kada je došao red na Zerinu Hećo, ona je podigla Mikija Đuričića, Ervina Mujakovića i Lepog Miću, a njihovi odgovori su joj pomogli da donese pravi odgovor. 

- Da li možeš da provodiš vreme sa decom i da li si ikada planirao decu? - upitala je Zerina Mikija, na šta je on odgovorio: 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Nisam do sada imao želju da se ostvarim kao roditelj. Imao sam dve duge veze gde sam mogao da se ostvarim kao roditelj, ali nisam. Volim kada su deca mala, ali ne umem sa njima. Meni se mali Željko Miljanin smeje. Mislim da bih bio neodgovoran roditelj, jer sam imao neodgovoran život. U poslednje dve godine sam se promenio, jer mi se desilo nešto mnogo bitno u životu. Smatram da ne bi bilo u redu da dobijem dete i da ne budem odgovoran. Imao sam problem sa kockom ranije - odgovorio je Đuričić.

- Da li si finansijski stabilan i da li dovoljno zarađuješ za sebe - upitala je Zerina Ervina.

- Imam siguran posao i imam dovoljno za stabilan život - odgovorio je Ervin.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ervin Mujaković

Nakon ovih odgovora Zerina je donela konačnu odluku i izabrala Mikija Đuričića jer smatra da se iz njegovih odgovora može mnogo toga naučiti, ali isto tako je i pohvalila Lepog Miću čiji odgovori su je ostavili bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

02.12.2018 19:57

Ni deca ne žele Mikija.

Odgovori 10 0