(VIDEO) Miki se setio trenutka kada mu je Suzana izjavila ljubav!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2018

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović i Miki Đuričić su se pred rijaliti kamerama sočno poljubili. Iako ovaj poljubac govori da između njih postoji više od prijateljstva, njih dvoje se još uvek trude da to negiraju. Kako Miki ima običaj da se šali na svoj i Suzanin račun, ona je rešila da mu očita lekciju i skrene mu pažnju da to ne radi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Suzana Perović

- Kada pričaš o meni... Nemoj to da radiš. Slušaj me! Kada pričaš preda mnom, te tvoj gluposti "Boli me k****", da ostaviš, je l' ti jasno?! Ja sam ti prijateljica i drugarica, nemoj da se zezaš sa mnom kao sa tvojim čobankama - vikala je Suzana na Mikija.

- Imaš oči kao kuna zlatica koje se presijavaju na mesečini. Sve je okej - pokušao je Miki da skrene sa teme.

Duhovitost je osobina kojom je Miki očarao Suzanu, a tome govori u prilog i njegova naredna izjava koja svedoči da sve što kaže može da se protumači dvosmisleno, da oni nisu samo prijatelji, već da tu postoji nešto više.

- Jednom si rekla: "Volim te", a drugi put da ti nedostajem kao drug - pričao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Suzana Perović

- Nemoj da lažeš! Ti si toliko duhovit čovek da ja nemam reči. Kao da te neko tukao mokrom čarapom. Nemoj te ružne reči, od njih dobijem slom živaca. Ja nemam taj pogani rečnik - skrenula mu je Suzana pažnju.

Nakon ovog razgovora njih dvoje su prošetali krug po velelepnom imanju, a Miki je zatražio Suzani da mu nešto lepo napiše na limu, a kada je ona napravila mali pomak rukom, on je rekao opet nešto što se može protumačiti kao da su u ljubavnoj vezi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejana

03.12.2018 15:17

Da li hoćedu ili nećedu? Da li jesu ili nisu? Ja više verujem svojim očima nego onom što oni kažu.