Žigolo: Ervin naplaćivao se*s starijoj gospođi!

Autor:

Zadruga

04.12.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnik rijalitija "Zadruga 2" Ervin Mujaković uzdrmao je Imaginarijum svojim ulaskom, ali i poljuljao odnose mnogim takmičarima na imanju u Šimanovcima. Kako izvor za Rijaliti otkriva, fitnes trener je usled finansijske krize u koju je upao nakon smrti majke naplaćivao seksualne usluge starijoj gospođi sa kojom se diskretno viđao sedam meseci.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Fatalan za ženski rod... Ervin

Zbližio se sa udovicom koja mu je kupovala stvari i plaćala račune, a kad joj je ispričao da je u finansijskoj krizi, smuvali su se i imali odnose.

- Ervin je uvek bio slobodnije prirode i neko ko voli izazove. U javnosti se prvi put pojavio nakon što je 2015. godine učestvovao u rijalitiju "Veliki brat", gde je bio jedan od najaktivnijih takmičara. Međutim, naredne godine doživeo je veliku tragediju kada mu je majka iznenada preminula. Od tada mu se život naglo promenio jer je pored gubitka roditelja upao i u finansijsku krizu. Rad u fitnes centru mu nije donosio mnogo zarade, pa je tražio dodatne poslove. Uporedo sa treninzima koje je držao jedno vreme je radio i u salonu lepote u kom su i solarijumi, međutim, jedva je krpio kraj sa krajem i imao novca za račune i osnovne potrepštine - otkriva naš sagovornik.

 

 

U trenutku kada je Mujaković video da hitno mora da promeni posao u potrazi za većom zaradom, sa prijateljem je došao na ideju koja mu je bila jedini siguran korak za izlazak iz situacije u kojoj se našao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zavodnik...

Žena sa kojom se Ervin viđao ga je toliko zavolela da je bila spremna da mu da ključ od stana

- Ervin je sa dobrim drugom otišao u kafić kako bi mu saopštio šta namerava da uradi. Rekao mu je da je jedna starija gospođa već dugo zagrejana za njega i da ju je on oduševio. Ispričao mu je da je ona odavno udovica, da za svoje godine lepo izgleda, da je negovana i željna društva. Rekao mu je da mu je u više navrata hvalila fizički izgled i jasno mu se nabacivala. Jednom prilikom mu je ispričala svoju životnu priču, a nakon što je videla koliko je fin, pozvala ga je da dođe kod nje. Rekla mu je da će mu pokloniti skupocen sat i odelo jer to sada niko od njenih ne nosi, a ona je sama. Molila ga je da svraća kod nje kad god ima vremena kako bi joj pravio društvo. Tada je odlučio da sa njom proba nešto više jer je video da će ga ona obasipati skupim poklonima i novcem - dalje navodi naš izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zbližio se sa Minom...

Mujaković je došao na ideju da se starijoj gospođi požali da je u teškoj finansijskoj krizi jer je video koliko ga je zavolela, pa je znao da će mu pomoći.

- Ervin je starijoj dami sa kojom je počeo da se viđa rekao da ima malu zaradu i da više nije isti čovek otkako mu je majka preminula. Posle dužeg razgovora koji su vodili zagrlili su se i spontano poljubili. Ervin je sa starijom gospođom bio sve prisniji, pa su počeli da imaju i seksualne odnose. Ona se non-stop nudila da mu plati račune, kupovala mu je garderobu i obuću, a rekla mu je i da ima toliko poverenje u njega da bi mu ostavila ključ od stana koji ima u centru grada. Viđali su se intenzivno oko sedam meseci, a kada je Ervinu izletela prva dobra ponuda za posao, rekao je starijoj gospođi da mora da se preseli u drugi grad, ali da će je stalno zvati - završava naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Časlav

04.12.2018 16:50

Ervin hteo da smuva Lunu, a završio s Minom! Umesto konja uzjahao magarca.

Časlav

04.12.2018 17:01

Ervin Žigolo. Iznenadjenje. Gde sve nalaze ove perverzne osobe?

Tamara

05.12.2018 14:16

OPA!!!