(VIDEO) Svi su gledali Kijin ožiljak na grudima: Kristina i Sloba ponovo zajedno u Valjevu!

Autor: svet.rs, Republika

Zadruga

06.12.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge Krisitna Kija Kockar učestvovala je na valjevskom "Oskaru popularnosti" gde je dobila čak dva trofeja. Na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom, pokazujući tako da joj ožiljak od operacije ne predstavlja nikakav problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lutka?

A post shared by ?Kija Kocka® fp.? (@kijakockar_urbanqueen) on Dec 5, 2018 at 11:37am PST

 

Naime, pobednica "Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama.

- Imam već Beogradskog pobednika za medijsku ličnost, kao i nagradu za gej ikonu 2018. godine - uz osmeh je rekla Kija, dodajući da je veoma zadovoljna početkom karijere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Dec 5, 2018 at 5:35pm PST

 

Vlasnica hita "Potpis" otkrila je da će nova pesma doživeti premijeru u ponedeljak, kao i da će publiku uskoro obradovati nekolicinom dueta, ali da nijedan od njih neće biti sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Na konstataciju novinarke da je prilično neobično to što je pokazala ožiljak od operacije na grudima, bez pokušaja da ga zakamuflira, Kockareva je odgovorila:

- Malopre je neko mislio da sam se umazala hemijskom. Svakako je tu, tako da nema potrebe da ga skrivam. Uostalom, ne želim da stavljam bilo šta što nije prirodno preko toga - objasnila je Kockareva, dodajući da je ponosna na sebe zbog načina na koji je prošla kroz sve to.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aljoša

06.12.2018 10:43

Samo hrabro malena!

Odgovori 40 2
ara

06.12.2018 12:35

Slatkiš je mala. Samo guraj devojko.

Odgovori 32 2
Kristina

07.12.2018 08:11

Zelim da ohrabrim moju imenjakinju Kristinu. Samo hrabro napred.

Odgovori 12 0