(VIDEO) Marija će poludeti kada čuje šta je Zola rekao za nju!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.12.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je u toku noći potreslo celu Zadrugu jeste žestoka svađa koja se dogodila između Zerine Hećo i Miljane Kulić. Naime, njih dve su od samog starta imale i te kako ozbiljne rasprave, a sinoć je obezbeđenje moralo odmah da odreaguje, jer su se jedna drugoj unosile u lice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Čolić Zola

Iako je Kulićeva u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, on u tom trenutku nije postupio zaštitnički prema svojoj lepšoj polovini, što mu je ona veoma zamerila i to mu otvoreno priznala.

S druge strane, njena mama Marija Kulić je pomno pratila sva dešavanja, pa je izrevoltirana svim što je videla osula paljbu po svom budućem zetu, kojeg je pred svima u toku sastanka izvređala i najavila da on kao takav ne zaslužuje da bude sa njenom ćerkom.

Zola je bio utučen zbog svega što je čuo, a Drvo mudrosti ga je pozvalo na razgovor kako bi mu dao priliku da i on ispriča svoju stranu priče.

- Desilo se sinoć da smo imali nesporazum u odnosu između mene i Miljane, ona se požalila mami svojoj. Onda je Marija za crnim stolom ustala i krenula da priča kako sam navodno p*čka. I ja sam isto tako rekao da mi se ne sviđa da mi se meša u naš odnos i da me naziva takvim imenom. I ako jesam, ona je poslednja osoba koja to treba da mi kaže pred 50 ljudi, tako da me je to povredilo. Za sad nemamo nikakav odnos, a šta će biti - to ne znam. Ja nju volim, svakim danom sve više i više, dopada mi se, lepo mi je sa njom i onda se malo razočaran.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Čolić Zola

- Bukvalno ništa nisam kriv, možda jesam ispao kriv, govorim za Mariju, ali to nije razlog da se tako odnosi prema meni. Mislim da neke stvari možemo rešiti nasamo, čak i ona ne bi trebalo da se meša. Samo zbog toga sam se malo iznervirao, ali Miljana mi uvek popravi raspoloženje. Bez veze je da se mi svađamo i da se nerviramo, znam da nije imala loše namere. Ovde postoji obezbeđenje, napolju ja ne bih dao da je niko dira - ispričao je Zola.

Šta je Čolić još otkrio, pogledajte detaljno u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

07.12.2018 14:45

Zola je lepo i dobro kazao.