(VIDEO) Suzana hoće da provodi vreme sa Mikijem, on joj ovako odbrusio!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.12.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je posebno intrigiralo javnost poslednjih nekoliko nedelja jeste poljubac Mikija Đuričića i Suzane Perović u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, a sve zbog činjenice da je ona pre samog početka rijalitija naglasila da je u braku sa Vladimirom Perovićem sa kojim ima dvoje dece.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Suzana Perović

Iako su se posle te afere potrudili da se potpuno distanciraju jedno od drugog, oni ipak sve više vremena provode zajedno i ne kriju da im razgovori koji vode veoma prijaju.

Ovoga puta Miki je odlučio da na kratko prekine konverzaciju sa njom, a Suzana je očigledno bila iznervirana zbog toga. Međutim, ona mu nije zamerila jer joj je on naglasio da će joj se ponovo obratiti nakon emisije koja ih uskoro očekuje.

- Mi svaki put kažemo, pa prekršimo... Mi pričamo po pet sati, pusti me sad da legnem i da spavam, laku noć draga - rekao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Suzana Perović

- Mi samo nešto brbljamo... Pet puta si mi rekao to, neću više da dolazim. I dok ne ode voditelj, nemoj da si mi nešto potražio, ni hleb, ni makaze. Drugo, ništa... Laku noć - pridikovala je Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

07.12.2018 07:06

Svi znaci ukazuju na zaljubljenost.

Neda

07.12.2018 07:42

Mikija ne bih poljubila ni kroz zatvoreni prozor sa dvostrukim staklom.