(VIDEO) Aleksandra otkrila Zerininu mračnu tajnu: Ona doživela nervni slom!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.12.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Aleksandre i Zerine

Jedno od piitanja bilo je upućeno Luni Đogani,  a odnosilo se na druženje sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem sa kojima ima hladne odnose u poslednje vreme. Luna je tvrdila da se distancirala od njih kako je više ne bi dovodili u vezu sa Davidom, a Aleksandra je tvdrila da je Lunu protiv njih okrenula Zerina Hećo.

- Bila si ljubomorna na naše prijateljstvo - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Aleksandre i Zerine

Aleksandra i Zerina koje su ranije bile dobre prijateljice, sada su pokrenule žestoku svađu tokom koje su jedna o drugoj iznosile prljav veš, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću.

- Ja imam normalnu porodicu, majku nisam pljuvala, oca nisam pljuvala, ćerku nisam dovodila u rijaliti... - vikala je Zerina koja je stajala na stolu. 

Dok su urlale jedna na drugu i upućivale najteže uvrede, Aleksandra je rekla nešto što je Zerina na sve načine pokušavala da sakrije od kada je ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina doživela nervni slom!

- Ti si silovana - vikala je Aleksandra.

Na njene reči Zerina je zavrištala i skočila na nju, a onda su je odvukli bivši dečko Bane Čolak i Luna. Zerina je nastavila da urla po spavaćoj sobi. Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

08.12.2018 10:25

Aleksandra je monstrum.

Odgovori 11 0