Odakle joj pare?Ana Korać izgradila kuću roditeljima!

Zadruga

08.12.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna starleta Ana Korać skrenula je pažnju medija prvo svojim učesćem u rijalitiju "Zadruga 1", zatim duetom koji je snimila sa bivšom cimerkom Sanjom Stanković, da bi se nakon izleta u muzičke vode opet vratila rijalitiju. Izvor blizak Koraćevoj je otkrio za portal Republika.rs da je zadrugarka počela naprasno da stiče novac svojim dolaskom u Beograd, a da se on udvostučio nakon njenog učesća u rijalitiju, te da je Ana zbog toga bila u mogućnosti da pomogne svojoj porodici, koja je prosečnih finansijskih mogučnosti, da izgrade kuću u Ivanjici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Ana je živela sasvim prosečno u Ivanjici. Njeni roditelji nisu bogati. Međutim, od kad se preselila u Beograd počela je da se bavi poslovima koji su joj donosili veliku svotu novca , a niko nije znao šta ona zapravo radi - počinje priču naš izvor.

- Od tih para platila je operacije, a od kad je ušla u rijaliti počela je da zaradjuje još više.  U Ivanjici se priča da se bavi najstarijim zanatom, jer je svima neverovatno da se toliko novca može zaraditi u rijalitiju. Njeni roditelji znaju čime se ona bavi i rešili su da iskoriste finansijsko stanje svoje mezimice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Nas je takođe zanimalo kakvo je detinjstvo imala  atraktivne zadrugarka i da li je još uvek u kontaktu sa drugarima iz rodnog mesta: 

- Ana je uvek bila lepa i atraktivna devojka, privlačila je mušku pažnju , medjutim u školi su se deca često šalila na njen račun jer je učenje nikada nije zanimalo i znala je svašta smešno da lupi na časovima. Njen otac je bio jako dobar čovek, kome je bilo krivo što je ona tako nezaintresovana za obrazovanje, ali je na kraju to prihvatio - kaže nas sagovornik, koji takodje tvrdi da je Koraćevu novac promenio.

- Kada je počela da zaradjuje puno para, uobrazila se. Dodje u Ivanjicu i uopšte se ne javi drugaricama sa kojima je ranije bila bliska. Neverovatno je da se odjednom toliko udaljiš od nekoga sa kim si bio prisan kao nokat i meso. Sada joj više odgovaraju devojke koje idu po splavovima i nose firmiranu garderobu - završava izvor za portal Republika.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nata

09.12.2018 15:45

Ana je prelepa devojka. Sigurno je odlično plaćena za učešće u Zadruzi. Dovoljno je da samo ucestvuje i svojom lepotom nas obasjava.

Odgovori 6 10