Krunićka jecala i vrištala: Novi zadrugar pomenuo njenog brata!

Autor: blic.rs

Zadruga

09.12.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić zaprepastila je zadrugare ali i gledaoce kada je krenula da jeca na sav glas kada je novi takmičar, koreograf Vladimir Todorović spomenuo njenog brata Milana Krunća.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

Naime, Milan je plesač, a Vladimir je pred svima izgovorio kako ga je on stvorio i pomogao mu oko plesa.

Krunićka je tada pala u očaj dok su joj se suze slivale niz lice, a tvrdila je da ju je sve ovo podsetilo i na pokojnog oca.

Inače, ova zadrugarka je svojevremeno ispričala da je odrasla prepuštena samoj sebi, a da je rođenog brata Milana upoznala kada je imala 11 godina.

- Ja sam rođena kao jednino dete u trećem braku moga oca, i drugom braku moje majke. Roditelji su mi mnogo radili, čak nekoliko posolva istovremeno. Bila sam prepuštena sama sebi, faktički sam bila na ulici. Otac i majka mi nisu poklanjali pažnju. Polubrata sa očeve strane sam upoznala kada sam napunila 11 godina i to slučajno. On se profesionalno bavio plesom, a ja kada sam videla plakat za školu plesa koju je on držao, odmah sam se prijavila. Iako sam znala da mi je on brat, nikada nisam htela da mu kažem. Tek kada je video moje prezime i pitao me ko mi je otac, shvatio je da mi je brat. Bilo je jezivo. Žena iz drugo braka moga oca je kriva za to što se nismo ranije upoznali. Ona je razdvajala oca od mog polubrata - ispričala je Jelena svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading