Zadrugari nominovali Karađorđa, on ih izvređao!

Autor:

Zadruga

09.12.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su izabrali da Karađorđe Subotić bude nominovan ove nedelje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

Ovonedeljni vođa Lepi Mića za svoje portrčke izabrao je Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića te će zadrugari morati da izaberu jednog od njih koji će ići u izolaciju. Tokom večeri došlo je do nekoliko rasprava među ulesnicima, ali je Ognjen ipak uspevao da ih drži pod kontrolom. Nakon što su zadrugari glasali, odlukom većine u izolaciju ide Karađorđe Subotić, koji je tokom večeri izvređao svakoga ko ga je nominovao.

- Većina ovde nema predstavu gde su došli, ovo je rijaliti Zadruga, ovo je televizija da svi pokažemo jednu lepu sliku narodu, a ne da se prikažemo kao fukare što je većina ljudi ovde. Hvala onima koji će glasati za mene - rekao je Karađorđe, između ostalog, dok je vređao bivšu suprugu Ljubu Pantović.

Lazar Čolić Zola JE kažnjen nedeljnim honorarom zato što je spavao preko dana, što je strogo zabranjeno po pravilima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

09.12.2018 16:30

Vrlo nekulturan čovek.