Čabarkapa otkrio šokantne detalje svog odnosa sa Subotićima: Karađorđe me je molio da mu je*em ćerku i ženu!

Autor:

Zadruga

11.12.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Čabarkapa, jedan od glavnih aktera kaluđeričke sapunice o kojoj Srbija godinama bruji, nedavno se poverio jednom prijatelju, kome je otkrio da mu je Karađorđe Subotić 2012. rekao da, ako uspe da odvede u krevet njegovu tadašnju suprugu Ljubu Pantović i ćerku Aleksandru Subotić, on će mu skinuti kapu i više s njim neće ulaziti u klinč.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Čabarkapa i Aleksandra...

Naime, kako Rijaliti saznaje, Čabarkapa i Karađorđe su bili ljuti neprijatelji, ali su redovno bili u kontaktu da bi se obračunavali. Ipak, Čabarkapa nije mogao da veruje da mu Karađorđe u šali govori da slobodno pokuša da ima seks sa njegovom suprugom i ćerkom i to je shvatio ozbiljno, a posledice su poznate čitavoj Srbiji.

- Aleksandar Čabarkapa redovno prati "Zadrugu 2" nakon što su ušli Karađorđe i Ljuba. Pre nekoliko dana je ispričao jednom prijatelju da nikada neće zaboraviti kada mu je Karađorđe godinu dana pre nego što je uplovio u paralelnu vezu sa Ljubom i Aleksandrom rekao da proba da ih odvede u krevet. "Karađorđe me je pozvao i džukački mi se podsmevao. Rekao je: 'Molim te je*i mi ćerku i ženu, dosadile su mi više, ne mogu da ih gledam očima. Ako ih odvedeš u krevet, skidam ti kapu'", ispričao je Čabarkapa jednom prijatelju i dodao. "Kurčio se, mislio je da neću obe zbariti. Kada sam Aleksandru napumpao, poludeo je", rekao je Čabarkapa - tvrdi dobro obavešteni izvor i konstatuje da se Aleksandar potom pohvalio da mu nije dugo trebalo da Karađorđu ostvari "želju".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bivši supružnici se ne podnose...

Čabarkapa: Ljuba nikada nije bila moj tip žene. Bila je nabildovana kao Silvester Stalone, ali sam ipak krenuo u akciju

- Čabarkapa je ispričao da je odlučio je da Karađorđu bude trn u oku i natera njegovu suprugu da ga prevari upravo s njim iako mu se ni Ljuba ni Aleksandra nisu dopadale. "Ljuba nikada nije bila moj tip žene. Bila je nabildovana kao Silvester Stalone i imala je muškobanjast glas. Ipak, krenuo sam u akciju da bih uništio Karađorđa. Nakon prvog poziva ona je pristala da se vidi sa mnom, a odmah po sledećem viđanju smo bili na gomili", rekao je Čabarkapa prijatelju. Čabarkapa se pohvalio da je odmah nakon prvog seksa sa Ljubom pozvao Karađorđa da mu kaže da mu je žena krš u krevetu i da je sledeća na tapetu njegova ćerka Aleksandra. Karađorđe je bio u šoku, a onda mu je i sama Ljuba rekla da je kriv što je ona završila sa Čabarkapom. On je bio očajan, ali ipak nije mogao da veruje da će Čabarkapa zavesti i tada maloletnu Aleksandru - uverava izvor i otkriva da je Aleksandar sačekao da Ljuba Pantović uđe u "Farmu 4" kako bi spopao Aleksandru, koju je u to vreme drmao pubertet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe i Aleksandra...

- Čabarkapa je ispričao da je Karađorđe bio očajan što je Ljuba ušla u "Farmu" i plašio se da će pričati o njegovim kriminalnim radnjama. Dok je on gledao Pantovićevu u rijalitiju, Čabarkapa je krenuo u akciju. Aleksandri se dopao odmah nakon što ih je Ljuba upoznala. Iskoristila je priliku kada joj majka nije bila kod kuće i uplovila vezu sa Čabarkapom. Nakon što je i nju odveo u krevet, Aleksandar je ispunio misiju, ali Subotićka je neplanirano ostala trudna, što ga je razbesnelo, kako je ispričao prijatelju. Ipak, bilo mu je drago što je uništio Karađorđa, koji je nakon svega što mu je Čabarkapa uradio potpuno potonuo - tvrdi izvor i konstatuje da je Čabarkapa potom rekao da mu je sada drago što je Aleksandra rodila ćerku Magdalenu jer je za Karađorđa upravo njegovo dete najveća kazna.

- Čabarkapa je otkrio da nikada neće priznati Magdalenu jer ona nije nastala iz ljubavi. Bio je besan što je Aleksandra rodila to dete sa samo 16 godina, ali sada mu je drago jer zna da Karađorđe, svaki put kada pogleda Magdalenu, u njoj vidi njega - zaključio je izvor.

Do zaključenja ovog broja Aleksandar Čabarkapa nije bio dostupan za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

11.12.2018 11:09

Kakvi su ovo ljudi? Kakva je ovo familija?

Odgovori 19 0
Marina

11.12.2018 19:06

Fina neka porodica!!!Sigurno nisu jedini koji imaju tako skandaloznu pricu ali su jedini koji su bez blama i srama sve to izneli u javnost i zarad novca dozvolili da postanu poznati zbog te bolesne price.Ne zna se ko je ludji.Otac,koji kaze da mu je cerka uspesna,Aleksandra koja sebe naziva zvezdom ili Ljuba koja zivi u nekom svom svetu i glumi zadovoljnu zenu a cerke joj se vuku po dnu.Sto bi nas narod rekao-daleko bilo....

Odgovori 10 0