(VIDEO) Evo ti ku*ac, je l' treba da te tučem: Zerina urlala na Baneta, a onda joj je on brutalno uzvratio!

Autor:

Zadruga

12.12.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko vreme pre žurke, Banetu Čolaku je prekipelo da uvek bude pored Zerine Hećo i pruža joj podršku, a da mu ova uvek na tome zameri. On je počeo da proziva Zerinu kako je ona počela previše da se pravi žrtva nakon što je javnost saznala da je bila silovana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Zerina...

Njih dvoje su od ljubavnog para postali neprijatelji koji koriste svaku situaciju da se verbalno sukobe. To su takođe činili rano u zoru kada su se posvađali Jelena Krunić i Toma Panić koji je pravio buku u spavaćoj sobi zbog koje većina zadrugara nije mogla da spava.

- Je l' treba da te tučem, znam da me samo čekaš, je l' si moguće? Evo ti ku*ac! Nećeš ti mene više da maltretiraš, ti samo ideš za mnom. Idi traži da me kazne. Idi trči, ti si bolestan! govorila je Zerina, dok se pored nje druga svađa odvijala između Tome i Jelene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Popustila sa živcima...

- Ma izvinite, jadna Zerina. Samo sam hteo da zapalim cigaretu, o čemu pričaš ti, ko te prati? Pravi žrtvu ponovo od sebe, ajde - pravdao se Bane.

Zerina je bila vidno iznervirana zbog Banetovog ponašanja, ali su je Jelena Krunić i Sale Tru smirili i posle toga otišli da spavaju.

Pogledajte:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nina

12.12.2018 11:09

Da li je to ona ozaloscena Zerina, koja se onesvescava i lezi nepomično? A sada bi opet da tuce nekoga. Oklen joj snaga?

Odgovori 19 0
psihijatar

12.12.2018 14:56

Dečko je, ipak, za psihijatriju, mislio sam da je sve gluma i fejk, međutim, ostane li....biće svašta

Odgovori 0 12
Časlav

12.12.2018 21:55

@psihijatar - Ja vidim da je ona odavno trebala na psihijatriju. A i on se promenio. Od normalnog decka pretvorio se u slugu Zerini.