Puca prijateljstvo Zerine i Lune?!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.12.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Zerina Hećo su do skoro bile najbolje drugarice i delile sve probleme. Ipak Zerina je njoj zamerila neke postupke, a pre svega odnos sa Marijanom Zonjić koja je iznela teške reči na račun njenog oca Gagija Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna i Zerina su tokom pauze u emisiji "Pitanja gledalaca" otišle u garderober da pričaju o svemu, pa je Zerina prešla na kritike.

- Guraš me od sebe, ne zato što ja imam konflikt sa njom. Neke stvari ne idu. Počela si da se gubiš. Zar bi napolju to radila i prešla preko toga. Tvoja reakcija ne treba da bude takva. Nisi ceo dan progovorila sa mnom - rekla je Zerina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

- Stalno me kritikuješ. Šta god da uradim je pogrešno. Sad sam rekla za stolom svoje mišljenje i sad me napadaš. Meni se zamera što sam rekla da su ljudi negativni. Ne mogu to da slušam - pričala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mimi

13.12.2018 15:08

Zerina i Luna nemaju prijatelje. I ako ih steknu brzo ih gube. Nr postuju prijateljstvo.

Odgovori 11 0
MladenBg

02.01.2019 21:58

Od ove dve, ne zna se koja je gora od koje. Taman su se nasle. A Luna ima stil oblacenja kao da radi u gradskoj cistoci.... a ova druga je toliko predimenzionirana, a mala da joj nista ni ne stoji, osim bade mantila i to preko glave da ga stavi. Ima jos jedna stvar koja ih povezuje, a to je ne zna se koja od njih dve vise kresti!!!!