Ivana u programu uživo ostavila Karađorđa!

Autor:

Zadruga

14.12.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Mine Vrbaški, Ivana dobila je priliku da porazgovara sa Karađorđem Subotićem i da mu kaže svoj stav o njihovoj vezi, ali i njegovom odnosu sa njenom ćerkom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški

- Pametan si čovek, možeš da razumeš kada ti kažem da ne smem da otkrijem šta se desilo. Ali razumi da moram da izađem iz svega. Meni su Mina i Boris na prvom mestu - rekla je Ivana, a Karađorđe dodao:

- Nije drugarski da se ona druži sa Ljubom.

Ivana je na to nastavila:

-Nije u redu da joj postavljaš ultimatum, ja sam slušala razgovore koje ti ne čuješ, to ima veze sa životom, momcima... Ti i ja nikada nismo bili tema. Znaš i sam da nikada ništa ružno nisam rekla o njoj, nikada se nisam zavlačila u to, ali ja moram da se sklonim. Nas troje treba da rešimo neke stvari, ne smem da ti pričam. Moja deca su meni prva, pa sve drugo. Ja sam majka, a ovde ne mogu da uđem, jer malom Borisu ne mogu da budem majka odavde - oiručila je, a Subotić je dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški

- Kakvi su to ljudi? Koji ljudi pričaju da te koristim? Mi smo se ovde slučajno sreli, mislim da smo imali dobar odnos, nisam očekivao ovako hladan tuš. Dobro, nisam ja Bane da sada teram da budeš sa mnom, to je tvoj izbor - odgovorio je Subotić.

- Nemoj govoriti Mini, ti ne vidiš šta ona radi - rekla je Ivana Vrbaški i otkrila tajnu koju Karađorđe ne sme da kaže njenoj ćerki.

- Mama mi je jako loše, možda će morati u bolnicu, to Mini nikako nemoj da spominješ, nisam joj rekla da se ne potrese, još je živa, hvala Bogu. Ne smem  da dozvolim sebi ovo, svi me napadaju, tvoji ljudi. Govore da sam te upropastila, a dobio si priliku da radiš najplaćeniji posao u Srbiji i izgladiš odnos sa Aleksandrom - izjavila je Minina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KK

14.12.2018 22:36

Njoj su Mina i Boris na prvom mestu a verenik nije ni na jednom mestu. Cak ni na zadnjem mestu.