Konkurs je otvoren: Bora Santana traži poštenu i prirodnu ženu za brak!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.12.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde večeri Miljana Kulić i Bora Santana su posle spektakularnog nastupa u studiju Dušice Jakovljević, gde su pred publikom izveli pesmu "Zmija i žaba", otišli u Šiša bar, gde ih je sačekao voditelj Ognjen Amidžić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bora Santana

Njega je zanimalo kako se osećaju nakon nastupa koji je nasmejao milione gledalaca televizije Pink - s tim u vezi, Miljana je istakla da je sigurna da su gledaoci uživali, ali ipak smatra da je šou mogao biti mnogo bolji jer ona voli da sve bude spontano.

- Ja sam zadovoljna, ali nisam prezadovoljna. Pevali smo tvoju pesmu, Ognjene. To je, ipak, moglo biti mnogo bolje. Sigurna sam u to - rekla je Miljana. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bora Santana

Bora i Miljana su se tokom nastupa poljubili, a to je prema rečima Santane zasmetalo njenom dečku Lazaru Čoliću Zoli. Ona se pravdala da je Zola bio upoznat u pojedinosti njihovog performansa, te da je njegova reakcije bila šala.

- Nikad nisam imala odnose sa osobama sa kojima se ne ljubim. Ne vidim poentu toga, meni je intimniji poljubac od se*sa - rekla je Miljana, pa je Bora priznao ko mu se dopada u Zadruzi: 

- Ne sviđa mi se kao pre, ali ipak mi je draga... To je Maja Marinković - priznao je Bora Santana.

Miljanu je iznenadio poklon od majke njenog dečka Zole, ona je pored poklona za nju poslala i stvari za malog Željka Kulića što je Kulićevu oduševilo.

- Oduševila sam se, da bi neko bio sa mnom potrebno je da voli i moje dete. Kada sam videla šta je Željko dobio bila sam mnogo srećna - rekla je za kraj Miljana.  

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Bora traži ženu!

Ognjen je na kraju intervjua upitao Boru Santanu koje kriterijume devojka mora ispuniti da bi osvojila njegovo srce, na šta je zadrugar imao spreman odgovor.

- Da bude poštena! Da bude 100% prirodna - dobro, može da ima neku ispravku, zubiće, sitno nešto. Ja sam ozbiljan, samo da ne bude histerična, neka uvedu neku dobru. Ja nudim ljubav, poštovanje i naravno brak. Do 35 godina, hoću da se pokazem ljudima, da vide ljudi da i ja znam da volim - objasnio je Bora.

Već su se mnoge devojke obratile "Pinku" sa željom da pruže ljubav usamljenom Bori. Koliko je uspešan ovaj oglas bio dovoljno govori to što su se i čak i neke devojke koje su našeg porekla, a koje žive u Sjedinjenim Američkim Državama, već ponudile da one budu te koje će pred kamerama Zadruge započeti romansu sa Boricom, kako mu Miki Đuričić tepa. Konkurs je još uvek otvoren, te je ispred Santane i produkcije veliki zadatak da odaberu najbolje udavače koje će se boriti za njegovo srce u rijalitiju..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

17.12.2018 22:15

Ovo je sprdnja.

Odgovori 14 0
Stoja

18.12.2018 12:03

Zenidba je ozbiljna stvar a ovi se sprdaju.

psihijatar

18.12.2018 12:28

Naravno da je sprdnja i treba da ga sprdaju, kad za drugo nije, ni malo kreativan, ne ume da peva, nije zanimljiv