(VIDEO) Zerina očajna: Zbog Baneta mogu da mi oduzmu dete!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.12.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem goruća tema za crnim stolom bio je sukob Zerine Hećo i njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka. Zadrugari su žustro komentarisali njihove svađe i birali strane, a Bane je u jednom trenutku izgubio živce i pljunuo Zerinu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

Ona je izjurila napolje u suzama, a za njom je pošao Vladimir Todorović sa kojim se pre nekoliko dana poljubila, što je uzrokovalo nove svađe sa Čolakom. Zerina je otkrila Vladi da ju je najviše uplašilo to što je Bane zastrašio da će joj oduzeti dete zbog učešća u rijalitiju.

- Nemam snage više Vlado. Spominje mi dete, spominje mi bivšeg muža! Da li znaš koje probleme mogu da imam? Mogu dete da mi oduzmu! - jecala je Zerina.

- Smiri se. Nema vikanja. Ljudi sve vide, razumem da ti je teško. Samo se smiri i nemoj da pričaš - pričao je Vlada dok ju je mazio po leđima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Miki Đuričić

- Treba da mi dete oduzmu zbog njega! Ubila bih ga na mrtvo! Da li si svestan gde se nalazimo?! Socijalni rad prati mene ovde! To nije svađa više! To se pretvara u nešto bolesno zbog čega mogu da imam probleme! - vrištala je Zerina iz sveg glasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stoja

18.12.2018 11:52

Vec 3 godine u rijalitijima. I treba da joj oduzmu cerku o kojoj se ne stara.

Odgovori 11 1
Milica

18.12.2018 17:46

Zerinu poslati doma. A njenu majku dovedite u rijaliti. Ona je razdvojila majku od deteta, pa majku poslala da zaradjuje.