Anabela se oglasila nakon Luninog nervnog sloma: Znala sam za Slobin i Kijin plan!

Autor: alo.rs

Zadruga

18.12.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani još ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je bivši dečko Slobodan Radanović iskoristio kako bi dospeo u žižu javnosti, a nakon toga ju je ostavio kao da nikada nisu bili zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas

Dok se folker šepuri van rijalitija i na sve moguće načine pokušava da vrati bivšu ženu Kristinu Kockar, koja ne mari za njega, Luna Đogani preživljava pravu dramu. Iako su mnogi mislili da ga je prebolela, te da je uz Marka Miljkovića uspela da zaleči stare rane, stvarnost je drugačija.

Naime, modna blogerka je dobila informaciju da su se Slobodan i Kija pomirili, a činjenica da je Kockarevu prevario u rijalitiju sa njom, te da joj je obećao da će zajedno provesti život, Luni je užasno teško pala.

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ovaj bol da prođe? Ja bežim od svih informacija i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica! - urlala je Luna na sav glas, ne skrivajući razočaranje zbog toga što je Radanović brže-bolje otrčao kod bivše supruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

Kada se sabrala, Luna je uradila ono što su mnogi mislili da neće nikada učiniti. Potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da je cepa. S obzirom na to da je govorila da joj je on najveća ljubav, niko nije mogao da pretpostavi da će biti sposobna za ovakav čin. No očigledno da je Đoganijevu previše pogodila informacija da je njen bivši dečko otrčao kod žene, te više ne želi da ima bilo šta sa njim.

Kako „Alo!“ saznaje, Luna je nakon nervnog sloma koji je doživela u "Zadruzi" potražila da joj produkcija dovede psihijatra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Prvo je želela da popije tabletu za smirenje, a nakon toga je tražila od produkcije da joj što pre dovede njenog psihijatra jer se ne oseća dobro. Oni su joj izašli u susret, pa će tako Đoganijeva najverovatnije ponovo imati seanse sa čovekom koji joj je do sada pomogao - kaže izvor.

Da je ova informacija zaista tačna, potvrdio je i Lunin brat Adam, koji se poverio Suzani Perović i Mikiju Đuričiću.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom - rekao je Đogani zabrinuto.

S druge strane, kada smo pozvali Luninu majku Anabelu Atijas za komentar, ona nam je rekla:

- Mislim da sam sve rekla još pre godinu dana, kada sam ušla nakratko u rijaliti. Znala sam šta je Slobodanov i Kijin plan od samog starta i kakve su im namere. Što se tiče moje Lune, sve će to proći, ona će se oporaviti jer je jaka, hrabra i pametna devojka - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mia

18.12.2018 12:04

Bolje da se ne oglasavas vise i da se pokrijes usima i da cutis! Njeni takozvani nervni slomovi su tvoje maslo MAJKO , jer umesto da si je gajila i vaspitavala, ti si se takodje vukla po rijaliti programima a nju pustila da raste kao pecurka! Tebi se MAJKO kcer od 22 god jednom nedeljno olesi od alkohola! Umesto sto dajes glupave izjave po novinama posavetuj se sa nekim strucnim licem kako da ne upropastis i druge dve kceri!

Odgovori 54 11
ugo

18.12.2018 13:44

Pa kad si znala da je to njihov dogovor, sto si podrzavala tu vezu? Folirantkinje i ona i kcerka!! Iste su! Zavidne, zlobne, pakosne, ljubomorne i td. Antipaticne!

Odgovori 43 8
Ema

18.12.2018 14:23

Znala za plan pa postupila po planu.

Odgovori 37 6
Ruska

18.12.2018 19:09

Od utorka do utorka ... prvo mesto , prvo mesto !!!! Obecao Miki ( morz ) iz Kupinova !

Odgovori 22 2