Marija Kulić sa suprugom najavila povratak u rijaliti: Siniša će da ubije Zolu zbog Miljane!

Autor:

Zadruga

18.12.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Marija Kulić nedavno je napustila "Zadrugu 2" zbog neodložnih obaveza, a za Rijaliti je ekskluzivno otkrila da će se uskoro vratiti u Imaginarijum zajedno sa suprugom Sinišom Kulićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Siniša Kulić

Naime, Marija je objasnila da je njen muž nezgodne naravi, te da bi prebio svakoga ko se zameri njenoj naslednici Miljani Kulić. Kulićeva je od produkcije zahtevala da se zajedno vrate na imanje u Šimanovcima kako bi mogla da bude tu i spreči eventualno krvoproliće i nepredvidive situacije.

 Marija: Marko će da se smuva sa Lunom samo zbog finala. On je taktičar i samo je koristi

- Ja dobro poznajem muža i ne bih mnogo pričala o tome kakav je kad poludi i kad se iznervira, ali mogu da kažem da nije nimalo prijatan. On je mnogo impulsivan. Njega ako neko isprovocira unutra, on može da skoči i da nasrne na nekoga. Nemam nameru da razmišljam o tome da nekome razbije glavu, ili da ga raseče, ili nekome slomi vrat, pa da ga posle izbacuju naglavačke. Ovako ću u svakom trenutku ja da budem pored njega i da ga kontrolišem. On bi za Miljanu ubio, a s obzirom na to da nju neko stalno unutra provocira, ne sumnjam da će da bude haos kad opet do toga dođe. On svakako ne može bez mene i bolje je da tamo budemo zajedno.

  • Da li si rešila probleme kod kuće sa decom?

- Sad je kod kuće sve u redu. Morala sam da napustim rijaliti jer sam mnogo nedostajala ćerkama. Jedna od njih je pokvarila ocene u školi, a sve zbog toga što sam joj mnogo nedostajala. Ja se od dece nikad nisam na duže odvajala i normalno je da ću posle tri meseca da im falim i da ću da im budem potrebna. Bitno je da smo sve rešili.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Bane se ponižava zbog Zerine, pao je na dno zbog nje. Ona ga je samo iskoristila da preko njega uđe u "Zadrugu 2"

  • Rekla si nam da se sa suprugom vraćaš u rijaliti. Kad će se to dogoditi?

- Razgovarali smo već sa produkcijom o tome. Ne bih otkrivala kada će se to desiti, ali ja se najverovatnije sa mužem vraćam u "Zadrugu 2". Svakako mislim da je to mnogo pametnije, ne bih smela da ga ostavim samog unutra i da ga tek tako pustim.

  • Da li se Miljana navikla na to što više niste s njom u rijalitiju?

- Tek se skoro opametila. Ne sme da bude toliko posesivna i da se drži za moju suknju. Tu joj je dete, dadilja i Zola, pa se nadam da će to sve da bude u redu.

  • Kako vam se čini Lazar Čolić Zola? Da li je iskren prema Miljani?

- Ja mislim da je on stvarno fin momak. Vidi se da je kulturan i pažljiv prema njoj. Za sada je sve okej. Miljana razmišlja o tome da ponovo ne bude povređena jer joj se on baš sviđa. Ona misli da će on samo da je iskoristi zarad rijalitija i da je na kraju ostavi, zato ima toliko nepoverenja sa njegove strane.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić
  • Misliš li da će on samo da je iskoristi?

- Ja ne znam šta da mislim. Nepoverljiva sam isto kao i Miljana, ali se nekako nadam da će sve to da bude u redu i da će oni stvarno da opstanu zajedno i da će veza potrajati. On treba da čuva Miljanu i da je štiti kao pravi muškarac, a ne da se raspravljaju svaki drugi dan.

  • Treba li Zola da se pazi Siniše ako se sretnu u rijalitiju?

- Pa trebalo bi da se pazi u slučaju da fizički nasrne ili napadne Miljanu pred njim. To bi bio haos. On je opasan kad pobesni i reagovaće isto onako kako bi svaki otac u momentu kad treba da zaštiti svoje dete, da ga ubije. Pre bi napao njega kad bi dirao Miljanu nego što bi nju sklonio u stranu. Moja ćerka nije naivna ja to dobro znam, ali šta god neka žena da izgovori, muškarac ne sme na nju da digne ruku.

Suzanu muž čeka napolju i sram treba da je bude šta pred kamerama radi sa Mikijem, rekla je Kulićeva

  • Hoće li Zerina Hećo i Bane Čolak na kraju da izglade odnos?

- Ja u početku uopšte nisam volela Zerinu. Dobro je poznajem i znam mnogo toga iz njene prošlosti. Ona nije nimalo naivna, ali on me je mnogo više iznenadio od nje. On se ponižava i sramotno je koliko je pao na dno zbog nje. Ona pljuje po njemu na sve moguće načine. Samo ga je iskoristila da preko njega uđe u "Zadrugu 2", sačekala malo i odmah ga šutnula kad joj se ukazala prilika. Čekala je najmanju sitnicu da to uradi. Bolje mu je da se odmah skloni od nje, dosta ga je već dosad ispljuvala. Međutim, toliko je zaljubljen u nju, da ona, ako bi se pred njim i smuvala sa nekoliko muškaraca, oprostio bi joj. Kao da mu je neko navračao da bude opsednut njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Luna Đogani
  • Luna Đogani i Marko Miljković su se zbližili, kako ti izgleda njihov odnos?

- Marko će da se smuva sa Lunom samo zbog finala. On je taktičar i to je to. Samo će da je iskoristi, možda će i da spava s njom i biće zajedno do finala i onda će da je šutne. Ona je navodno ušla da se pere zbog Slobe, a ne vidi da će da bude izigrana ponovo. Marko je istu stvar uradio i sa Enom Popov u "Velikom bratu". Ne može čovek da zna u rijalitiju da li neko prema njemu ima iskrene emocije ili nema. Ja to Miljani non-stop pričam.

  • A odnos Mikija Đuričića i Suzane Perović?

- Oni nisu normalni. Meni se ne sviđa njihov odnos. Miki je dobar rijaliti-igrač i ne treba mu neko poput nje. Ona je žena u ozbiljnim godinama i ne znam kako žena poput nje koja ima muža traži neku stabilnost pored Mikija kad on to ne može da joj pruži. On voli i da izađe, da se provede i da popije, a ponekad i da se kocka. Videla sam svojim očima kad je popio pola flaše viskija za 10 minuta. Nju muž čeka napolju i sram treba da je bude šta pred kamerama radi. Miki jeste pričao da je ona njegova neostvarena ljubav, ali ovo je van svake pameti. Samo su ih sad raskrinkali jer znam da su se oni viđali i van rijalitija. Nekad je agresivan i zamislite sad da ga iznervira nešto, pa da joj razbije glavu. Bolje neka se pokaje i vrati se mužu, koji je, ja se nadam, spreman da joj oprosti ovo što je sa Đuričićem uradila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Suzana Perović
  • Ko je najdosadniji u rijalitiju?

- Jelena Krunić je meni skroz nezanimljiva u ovoj sezoni. I Rebeka Popović, recimo. Devojka je bolesna i sve što pojede ona odmah ispovraća. Ona treba da izađe iz rijalitija i da ode na lečenje, s tim stvarima se ne igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ema

18.12.2018 14:21

Da li to ulazi bokser ubica?

Odgovori 18 0
Milica

18.12.2018 17:32

Neka povedu i preostale dve cerke. Da se deca ne skitaju.

Odgovori 18 1
psihijatar

21.12.2018 14:48

Taman, cela porodica na psihijatriju na lečenje