Sanja Stanković ulazi u "Zadrugu"!

Autor: Andrea Đorđević

Zadruga

18.12.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica prve sezone "Zadruge" Sanja Stanković odlučila je da posle najluđe noći ponovo kroči u Imaginarijum ružičaste televizije. Kako Rijaliti saznaje, atraktivna plavuša će biti jedno od iznenađenja produkcije, a njen ulazak je planiran tačno u ponoć prvog januara, kada će iznenaditi svoju devojku, koja je već u rijalitiju, Jovanu Tomić Matoru.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja Stanković

- Sanja se već dogovorila sa produkcijom oko uslova svog ulaska i precizirano je da će se priključiti takmičarima "Zadruge 2" 1. januara. Ona će ući u ponoć, a najveće iznenađenje sigurno će doživeti Matora kada je bude ugledala. Osim što će ponovo videti svoju devojku i moći da provodi vreme sa njom, Sanja je pomno pratila sva dešavanja u Imaginarijumu i procenjivala igrače, tako da će mnogima pomrsiti konce u Beloj kući. Prikupila je i neke informacije o pojedinim devojkama lakog morala koje su, kako ona kaže, mnogo dozvolile sebi, tako da će obelodaniti sve ako joj se zamere - rekao je izvor i dodao:

Sanja će se posebno obračunati sa Karađorđem, Aleksandrom i Davidom jer oni svakodnevno nerviraju njenu devojku

- Sanja će se posebno obračunati sa Karađorđem, Aleksandrom i Davidom, jer oni svakodnevno nerviraju njenu devojku Matoru. Sanja ne može više da gleda kako se Jovana sekira, tako da će ona da preuzme tu bitku i da joj pomogne čim uđe - objasnio je izvor blizak produkciji i naglasio da Sanja nije mnogo izvoljevala kada su posebni uslovi u pitanju.

- Stankovićeva je bila sasvim korektna, nije imala neke specijalne želje. Tražila je sve ono što bi svaka devojka koja vodi računa o sebi tražila. Redovnu depilaciju, manikir, pedikir, frizera i ostale kozmetičke usluge. Takođe, tražila je da joj na deset dana stiže nova garderoba, koju će joj do Šimanovaca donositi prijatelji - zaključio je izvor.

Kako dalje saznajemo, atraktivna plavuša pozamašnih oblina već se uveliko priprema za svoj ulazak u "Zadrugu".

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- Sanja danima unazad posećuje razne frizerske i kozmetičke salone kako bi njena kosa, lice i koža izgledali negovano. Uplatila je teretanu, ima ličnog trenera koji svakodnevno vežba sa njom kako bi liniju dovela do savršenstva. Sanja je u poslednje vreme pobornik zdravog života i ishrane, pa se na njenom Instagram profilu često mogu videti zdravi sokovi, šejkovi i ovsene kaše. U poslednje vreme bar tri puta nedeljno ide na masažu za celulit kako se na njenoj koži ne bi video ni gram celulita. Ova masaža će joj dobro doći kada bude došlo lepo vreme, pa se u "Zadruzi" bude skinula u kupaći i mamila poglede ljubomornih ukućanki na njeno savršeno telo - istakao je izvor Rijalitija.

Podsećamo, Stankovićeva i Jovana Tomić Matora u vezi su od prve sezone rijalitija "Zadruga". Njih dve su u prošloj sezoni imale mnogo trzavica i opstanak njihove veze bio je pod velikim znakom pitanja, međutim, po izlasku iz rijalitija njihova veza bila je jedina koja je preživela van granica "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading