Karađorđe: Ugradio sam silikone Aleksandri da je bolje je*u!

Autor:

Zadruga

18.12.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Aleksandra Subotić ugradila je silikone u grudi prošlog maja u jednoj klinici u beogradskom naselju Voždovac, a kako za Rijaliti otkriva izvor koji se sa zadrugarkom našao u bolnici, Karađorđe Subotić se tada hvalio da je on finansirao ćerkine implantate.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

Naime, Subotić je došao po Aleksandru nakon što se uspešno oporavila od ugradnje implantata i ispred bolnice se pohvalio da joj je on platio intervenciju, ističući da će ona sa novim grudima imati više mušterija.

Karađorđe je pred unukom Magdalenom pričao kućnoj pomoćnici da se Aleksandra bavi prostitucijom

- Nakon što se Aleksandra oporavila od ugradnje silikona, Karađorđe je sa njenom ćerkom Magdalenom i njihovom kućnom pomoćnicom došao po nju. Budući da se Aleksandrina otpusna lista čekala više od pola sata, Karađorđe je izašao ispred klinike i kućnoj pomoćnici pred malenom Magdalenom rekao: "Ugradio sam Aleksandri silikone da je bolje je*u! Sada će imati više mušterija, ima da radi kao na traci! Ne žalim ni dinara, zaradićemo mnogo od njenih sisa." Iako je ispred klinike bilo dosta ljudi, on se nije obazirao na njih, a malena unuka ga je gledala zbunjeno - tvrdi dobro obavešteni izvor i otkriva da se Aleksandra sukobila sa ocem nakon što je napustila kliniku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Posle Karađorđevih vulgarnih konstatacija, Aleksandra se pojavila na vratima klinike, a uprkos tome što se jedva kretala, držeći bočicu od drena u ruci, Karađorđe nije hteo ni da je pogleda. On joj je samo dobacio: "Ajde, bre, imaš posla. Moraš dobro da unovčiš te sise!" Njegove reči su razbesnele Aleksandru, pa je smogla snage i odgurnula ga. "Sram te bilo, tako pričaš pred mojim detetom, ništa ti nije sveto. Platićeš mi za ovo, ceo svet nas sluša", urlala je Subotićka na oca, dok se on samo smejao - uverava izvor i konstatuje da su Subotići potom jedva ušli zajedno u auto i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Aleksandra: Sram te bilo, tako pričaš pred detetom. Ceo svet nas sluša, ništa ti nije sveto!

- Aleksandra nije znala kako da se namesti u kolima jer je trpela jake bolove. Međutim, Karađorđe ju je bukvalno ugurao u automobil, dok je ona jaukala. Njena ćerka Magdalena se rasplakala, ali Karađorđe je nije konstatovao. Svi prisutni koji su se našli ispred klinike su bili u šoku, a Subotić je napustio parking klinike dodavši gas - zaključio je izvor.

Podsećamo, Aleksandra Subotić je nakon ugradnje implantata u grudi izjavila da se na taj korak odlučila kako bi ispunila želju svom vereniku Davidu Dragojeviću.

- Na ugradnju silikona sam se odlučila nakon što je David dobio 3.000 evra u kazinu u Londonu. Igrao je na slot-aparatu u kojem se vrte pandice i budući da ga inače zovem po toj životinjici, izgleda da su nam pande bile talične. Kada mi je rekao da mi novac daje da ugradim silikone, protivila sam se jer sam htela da uštedimo za našu novu kuću, koju gradimo u Veterniku. Međutim, David je insistirao i prihvatila sam, tako da sam otprilike i potrošila sve pare koje je zaradio na ovu intervenciju - rekla je tada Aleksandra, dok je Karađorđe za medije ispričao da bi njegova ćerka trebalo da krene i na jahanje.

- Apsolutno sam podržao Aleksandru da ugradi silikone. Ipak, rekao sam joj da još treba da poradi na sebi i da krene u školu jahanja koju sam otvorio. Jahanje će joj pomoći da izgleda još bolje i da pokaže svojoj majci, koja je kritikuje, da može da izgleda savršeno - rekao je tada Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aljosa

18.12.2018 16:57

Da li je moguce da postoji ovakav otac?

Odgovori 17 0
psihijatar

18.12.2018 19:27

I? Ko na kraju dade pare? Otac ili David od slot aparata ili možda produkcija hepija za lažnu trudnoću??? Ala lažuuuuuuuuuuuuuuuuu za sve pare

Odgovori 16 0
Verona

19.12.2018 13:12

Van dometa normalnog !