Oglasila se Doroteina majka: Bila sam očajna kada sam gledala kako Bane se*sualno zlostavlja mojhu ćerku!

Autor: blic.rs

Zadruga

20.12.2018

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci rijalitija ostali su šokirani kada su videli snimak na kojem Bane Čolak dodiruje Doroteu Jovanović dok ona spava. Njena majka Dragana je očajna, pa je o svemu progovorila.

RepublikaFoto: Prntscrin
Dorotea Jovanović

Vidno uznemirena majka učesnice "Zadruge 2" Dorotee Jovanović kaže da nema tih reči kojima bi opisala svoju trenutnu nemoć zbog agonije u kojoj se nalazi njena ćerka nakon što ju je Branislav Čolak pred kamerama dodirivao po telu dok je ona spavala u zatvoru u koji su oboje dospeli zbog histeričnog ponašanja.

Gledaoci su ostali šokirani kada su videli snimak na kojem Bane zavlači ruku ispod pokrivača i dodiruje Doroteu. U trenutku kada se Dorotea probudila shvatila je da Banetova ruka ispod njene majice i počela da je da se dere na njega. Mlada učesnica rijalitija je bila zaprepašćena, a njena mama njeno ponašanje opisuje kao razumnu i jedinu prihvatljivu reakciju u datoj situaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak i Dorotea Jovanović

- Bane je patološki lažov koji poriče i ono što su kamere snimile. Neki ukućani ga brane jer nisu videli istinu, jer izgleda ne mogu da poveruju da je toliko bolestan. Zameram i što psiholozi i psihijatri nisu procenili o kakvom čoveku se radi. On je navodno u spoljnjem svetu stao u zaštitu Zerine kad je silovana, a u rijalitiju je na korak da isto uradi. Već je počinio ogromne greške, tako da žalim i Zerinu. Očajna sam bila i dok sam posmatrala kako Bane seksualno zlostavlja moju ćerku - objašnjava Dragana Jovanović, koja priželjkuje da njena ćerka što pre izađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

20.12.2018 21:17

A šta njena ćerka traži u krevetu u kome spava muškarac?

Odgovori 23 8
Časlav

20.12.2018 21:43

Doroteina majka nije dobro vaspitala svoju cerku. Ovih dana se ponaša kao mladi ženski fašista i mrzitelj muskaraca, Vredja muskarce raznim pogrdnim i poganim izrazima, nicim izazvana.

Odgovori 23 6
Joc

21.12.2018 02:35

Zeno, prijavi slucaj policiji, pobogu! Neka ga privedu na saslusanje, kao sto su Lunu prosle godine kada je pricala da joj je mama kupila dozvolu. Vidis da su napravili od zrtve krivca. Devojka se potpuno zbunila.

Odgovori 4 14
Marina

21.12.2018 08:22

Kakvi su ovo komentari???Da li svaka zena koja legne pored muskarca mora da bude seksualno zlostavljana??Ovo nije nepoznat muskarac vec neko sa kim ona zivi 3 meseca u rijalitiju.Da li je nju majka lepo vaspitala ili ne nije ovde tema.Niko nikog nema pravo da iskoriscava na ovakav nacin i za ovo ne sme da postoji opravdanje.Ovo je negde i pokazatelj kako prolaze zrtve nasilja.Umesto da se osudi pocinioc traze se razlozi da se on opravda.Zato i ima veliki broj zena koje ne prijavljuju nasilje da ne bi prolazili kroz ovo.Culi smo i kako je komentarisala Snezana koja je u rijalitiju predstavnik pravosudja.Sramota i tuga naseg drustva.Dok god je takvih na zalost zivecemo u zemlji u kojoj je u porastu nasilje nad zenama.

Odgovori 4 15