(VIDEO) Pitala Moskvu za savet: Rebeka i Petrući planiraju se*s u tuš kabini?!

Autor:

Zadruga

22.12.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući su najnoviji par u rijalitiju "Zadruga 2", a kako su strasti među njima sve jače i jače, oni su rešili da nađu mesto na kojem će imati vrelu akciju, a da ih niko ne vidi!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Rebeka Popović

Kako vreme prolazi, njima je sve teže da obuzdaju strasti, pa je Nataša Moskva danas otkrila da joj se Rebeka obratila za pomoć. 

- Prošlu noć kada sam imala temperaturu, kupala sam se pod tušem napolju, a Lazar mi je držao stvari. Rebeka me pitala da uđe i kaže: "Jao, naučite me, kako vi to". Kao, hoće da ima s*ks pod tušem, a ne zna kako. Rekoh, beži mi sa očiju, j*bi se gde hoćeš. Meni temperatura šiklja, ovaj me nosi do kreveta, a ona priča o s*ksu. Kakav s*ks, j*bem ti mater nesposobnu - rekla je Nataša. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša zadrugarkama pričao Rebeki

- Ona je bila protivnik toga, Pričala je da to ne može da joj se desi ovde - kazala je Suzana Perović koja je sve slušala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

22.12.2018 19:48

Treba im prakticno pokazati kako se to radi.