Miljana ima ovu polnu bolest: Da li je zarazila Zolu?!

Autor:

Zadruga

23.12.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Miljana Kulić nedavno je imala po prvi put se*s sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a ono što su se mnogi zapitali nakon tog čina, jeste da li su njih dvoje koristili zaštitu, s obizom da se u "Imaginarijumu" priča da Kulićeva ima genitalni herpes.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Miljana je i sama u par navrata izjavila da boluje od ove opake, polne bolesti, što su mnogi koristili kao oružje protiv nje u svađama.  Pošto se Luna Đogani jednom prilikom u toku rasprave sa Miljanom obratila upravo njenom dečku Lazaru sa rečenicom "Zola, je l si video herpes što ima na pi*i?" može se doći do zaključka da je on informisan od čega boluje njegova lepša polovina, te da su zbog toga koristili kondome kako bi sprečili da se i Čolić zarazi virusom koji izaziva herpes.

Inače, genitalni herpes se prenosi polnim putem. Ova bolest nije izlečica , već se drži pod kontrolom antivirusnim lekovima i merama samopomoći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

23.12.2018 20:25

Pa gde se i ona zarazila?

psihijatar

29.12.2018 20:17

@Nina - Kako gde? Pa sa kim je sve bila, nije ni čudo.....