Suprug modelsice iz "Zadruge" tvrdi: Dragana me nije varala!

Autor: G. D.

Zadruga

23.12.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Dragana Mitar doživela je šok kada je preksinoć u Imaginarijum ušao njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar

Naime, Dragana i Pavle su bili u vezi iako se ona nije zvanično razvela od supruga, a nakon što ga je videla, brineta je u suzama izletela napolje, gde ju je tešila Nataša Moskva. Draganin suprug Siniša Dragutinović za Srpski telegraf tvrdi da se ne oseća kao prevaren muškarac i ističe da je svim srcem uz svoju suprugu.

Siniša: Pavle se mojoj ženi desio u periodu kad nismo bili zajedno

- Svaki brak ima krize. Neko se razvede, a neko se pomiri za dva meseca. To je bilo, pa prošlo, ja živim u sadašnjosti. Dobro je što nisam poznat, ko zna šta bi se sve saznalo. Pavle se Dragani desio u periodu kad nismo bili zajedno iako smo papirološki bili u braku. Naš odnos je tada bio pod znakom pitanja. Mene ona nije prevarila niti smo bili razdvojeni što sam ja nju tukao, kao što se spekulisao. Nađite deset ljudi iz našeg okruženja, pa neka vam oni kažu kakav je naš odnos - uverava Siniša i ne isključuje mogućnost da i on postane učesnik rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pavle Jovanović

- U "Zadrugu" bih ušao, ali ne verujem da produkcija ima toliki novac koji bih ja zahtevao. Svim srcem sam uz Draganu i nadam se da će ona pobediti u "Zadruzi" - rekao je Siniša.

Podsećamo, pre ulaska u rijaliti Draganin ljubavnik Pavle Jovanović je u studiju otkrio detalje njihove veze.

 

- Sa Draganom sam bio šest meseci. Tada je bila papirološki u braku, a meni to nije smetalo. Ne bih rekao da je varala supruga, jer nisu živeli zajedno. Bilo nam je okej, upoznao sam njenog sina. Na kraju smo se rastali kao civilizovani ljudi. Nismo u kontaktu više. Sticajem okolnosti njen muž je redovan gost kod mene u klubu, pa sam imao prilike da ga upoznam - rekao je Pavle, koji je potom ušao u Imaginarijum. Kada je ugledao Draganu, Pavle je pred svima rekao da nju poznaje najbolje. Zagrlio ju je, a onda je ona u suzama izletela napolje, da bi se potom požalila Nataši Moskvi.

- Brine me kako će na ovu situaciju reagovati moj muž. Očajna sam - ponavljala je Dragana kroz plač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

23.12.2018 19:35

Neka joj veruje. Ko mu brani?

Odgovori 10 1