Lepi Mića opasno prevario zadrugare: Veliki šef momentalno odreagovao!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ervin Mujaković je prošle noći napustio "Zadrugu 2", a po odlasku je ostavio pismo u kom je imenovao novog vođu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića...

Lepi Mića je kao ovonedeljni vođa imao priliku da pročita koga je Ervin postavio na čelo crnog stola, a on je tom prilikom prevario zadrugare i rekao im da je lično on ponovo izabran za vođu. 

Nešto kasnije, stiglo je pismo Velikog šefa koje je razotkrilo Mićinu smicalicu.

Dragi zadrugari, pisma koja dobijate nisu nikakva šala. Niko ne sme da menja i izmišlja njihov sadržaj. Lepi Mića je izmislio Ervinovo pismo. Insistiramo da se odmah pročita ono što je pisalo - navedeno je u pismu. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Olja Bajrami...

Nisam se baš najbolje snašao, ali ovo je bilo novo iskustvo za mene. Za vođu postavljam moju zemljakinju Olju - pročitao je Mića pismo. 

Olja je bila potpuno zbunjena i iznenađena, ali je onda Mića otkrio da je napravio još jednu šalu. On je treći put pročitao Ervinovo pismo, a ovog puta je rekao ime pravog vođe - Miljane Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Hvala Ervinu što me je izabrao za vođu, to sam i očekivala. On je Zolin drug i naglasio mi je da će me izabrati - rekla je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

25.12.2018 14:53

Ovo je lakrdija.

Odgovori 10 0
psihijatar

25.12.2018 18:14

Ubiće nas ova šorava patka umišljena da je bitna, a samo se sprdaju sa njom..... Mada, kada bolje razmislim,''lečio'' sam živce, ali vidim da je sve namešteno i smešno.... Ko može da podržava psihijatrijski slučaj Čolaka???Drže ga mitrovići jer ....eto....