Marijana izvređala Lunu i Sanju, Matora skočila da brani devojku: Ti ulažeš u pušenje ku*ca!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić i dalje je na tapetu zbog prelošeg pevanja na "Zadrugoviziji" budući da se u "Zadruzi 2" predstavlja kao pevačica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bio u šoku... Adam

U toku današnjeg dana, najpre ju je napao Adam Đogani koji je izjavio da je šokiran njenim pevanjem zbog čega mu je Marijana žestoko odgovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve im sasula u lice... Marijana Zonjić

- Ja sam sve odradila sama, bez pripreme, iza mene nije bio plejbek - branila se Zonjićeva koja je indirektno isprozivala Lunu za koju se spekuliše da je pevala uz glas Emine Jahović u pozadini.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Smejala se Marijani...Luna Đogani
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana i Matora se sukobile zbog Matore

U diskusiju se uključila i Jovana Tomić Matora koja je mišljenja da Marijana ne bi trebalo da se bavi pevanjem. Zonjićeva se tada žestoko razbesenla pa joj je odgovorila udarivši na pevanje njene devojke Sanje Stanković:

- Ja jesam pevačica, a kakva je tvoja Sanja pevačica? - viknula je Marijana, a onda je Jovana eksplodirala.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy
Marijana misli da Sanja ne zna da peva...

- Sad si pokazala kakva si. Ti ulažeš u pušenje ku*ca, imamo pravo da te komentarišemo. Govoriš kako sama radiš, a ja znam da neko stoji iza tebe, pričali su ovde - odgovorila joj je ona.

- Što se tiče pevanja ja znam da to nije bilo kako treba, ali ću se potruditi da to sledeći put bude ok- rekla je na samom kraju Marijana Zonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lazar

26.12.2018 10:43

Marijana je u pravu. Iza Marijane nije bio plejbek - branila se Zonjićeva koja je indirektno isprozivala Lunu za koju se spekuliše da je pevala uz glas Emine Jahović u pozadini.

Odgovori 14 1
Zec

26.12.2018 11:57

Na slici Luna se smeje i podsmeva Marijani. Da je i Marijana pevala na plejbek, i ona bi se plassirala medju prvim takmičarima. Nažalost samo Luni je obezbedjen plejbek uz izvodjenje Emine Jahović i pratećih vokala, i još pomoć ton majstora na ton mikseti.

Odgovori 14 2
Dušan

26.12.2018 12:38

Marijana je kazala istinu.

Odgovori 14 2
Dolores

26.12.2018 12:56

Muka mi je od Matore, napada sve koji su protiv Ljulje. One ne može biti Kiji prijateljica.

Odgovori 13 2