Nemanja Tošić: Luna vredi milione, bilbordi su samo sitnica!

Zadruga

26.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Nemanja Tošić odlučio je da ljubav prema blogerki Luni Đogani iskaže na nesvakidašnji način.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Platio bilborde za Lunu... Nemanja Tošić

Naime, Tošić je na nekoliko lokacija u Beogradu platio da se postave bilbordi koji šalju ljubavnu poruku Đoganijevoj. Tošić za Srpski telegraf uverava da ovaj čin predstavlja samo sitnicu jer, kako ističe, Luna za njega ima neprocenljivu vrednost.

Nemanja: Za razliku od Slobe, koji je na Luninim suzama gradio karijeru, meni je potreban samo njen osmeh

Foto: instagram.com
Nemanja platio bilborde za Lunu...
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona zna da je Nemanja voli... Luna

- Bilbordi su u Beogradu postavljeni na omiljenim Luninim lokacijama. Svi su primetili onaj bilbord na Novom Beogradu, a ima ih još nekoliko po gradu. Cena je sitnica i iznosi 300 evra, a moja Luna vredi milion. Stihovi koji su napisani na bilbordu su Lunina i moja himna, u pitanju je numera Saše Matića "Anđeo čuvar", koju pevamo kada smo zajedno. Zato sam tražio da na bilbordu piše: "Da kad me zovneš, stvorim se, da kad ti smetam, sklonim se." Odlučio sam se na ovaj korak jer nisam znao kako da je iznenadim za Novu godinu. Postavljeni su simbolično veče pred Zadrugoviziju, a ja sam siguran da će ona saznati za njih. Nije mi bila namera da se reklamiram preko Lune i želeo sam da ostanem anoniman. Međutim, počelo je da se priča da je bilborde postavio neko drugi, pa sam morao da se oglasim. Ja sam Lunin anđeo čuvar - tvrdi Tošić i ističe da mu je za sreću potreban samo Lunin osmeh.

Stihovi na plakatima koje sam kupio su deo naše ljubavne himne. U pitanju je numera Saše Matića "Anđeo čuvar", rekao nam je Nemanja

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Verovatno će poludeti kada ovo bude pročitao... Slobodan Radanović

- Lunu ću čekati verno, dok se ne završi "Zadruga". Za razliku od Slobodana Radanovića, koji je na njenim suzama gradio karijeru, meni je potreban samo njen osmeh i ja ću biti najbogatiji čovek na svetu, koji će je voleti i nikad neće izneveriti. Luna se igra sa pojedinim zadrugarima, a Sloba je prošlost, apsolutno mi niko nije pretnja. Sa Gagijem i Anabelom se čujem i oni podržavaju moju i Luninu ljubav - zaključio je Tošić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lo

26.12.2018 06:54

još jedan animinus, bi da postane poznat. Jada!

Odgovori 34 8
mima

26.12.2018 07:40

da nije smesno bilo bi zalosno

Odgovori 37 8
Dani

26.12.2018 09:18

Bravo Nemanja.....verujem da ce biti odusevljena i srecna ....fala bogu da joj se vrati osmeh na lice koji su joj ukrali

Odgovori 17 33
ljubica

29.12.2018 21:59

@Dani - Eto joj jos jedan nasilnik.