Luna van sebe nakon haosa u "Zadruzi": Evo u koga se razočarala!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.12.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić provela je noć u zatvoru nakon haosa koji je izazvala za crnim stolom tokom pitanja gledalaca. Jutros kada je njena kazna istekla, spuštene glave se vratila u kuću, a o svemu je imala hrabrosti samo da razgovara sa nekoliko cimerki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Krunićeva je nakon razgovora sa Jovanom Tomić Matorom odlučila da o svemu otvoreno govori i sa Lunom Đogani koja je izjavila da ju je razočarao Sale Tru zbog svog ponašanja i jer joj je uputio reči koje joj se nisu svidele, a one su komentarisale i Baneta Čolaka i Zerinu Hećo.

- Što je plakao indijanac? I treba da plače. Samo ti nemoj da praviš neka s*anja - pričala je Jelena.

- I on me razočarao. Ne pričamo. Rekao mi je: "Naplatiću ti svaki udarac". A da si Zerinu videla i ti bi reagovala kao ja. Mnogo mi je loše, opet sam se psihički skroz... Ono sinoć me je ubilo - govorila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Časlav

27.12.2018 17:45

Luna ne treba da brine tudje brige i da se zbog toga svadja.

Odgovori 19 1
Petra

28.12.2018 07:59

@Časlav - Sa Lunom niko ne kontaktira, niko ne razgovara. Ona isto tako. Kontaktira samo sa dve zadrugarke. Previše je uzletela i sve zadrugare gleda sa visine. Ima kompleks više vrednosti. Niko je ne voli.

Odgovori 10 1
Mia

27.12.2018 21:23

Luna je folirantkinja koja pravi scene i histerise, a posle se vadi na neuracunljivost. Ona je u biti agresivac.

Odgovori 14 2
Marija

28.12.2018 09:48

@Mia - Samo agresivci napadaju i primenjuju fizičku snagu u rijalitiju. Tako i agresivna, nezadovoljena i nezadovljna Luna.

Odgovori 11 0