Radila jorgan planina: Koraćeva konačno imala se*s, sve se ljuljalo!

Autor:

Zadruga

30.12.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković nedavno je uša u u Imaginarijum, a on se od tada ne odvaja od Ane Korać, sa kojom je započeo ljubavnu vezu.

RepublikaFoto: youtubube.com/printscreen
Ana i Marko pod jorganom

Njih dvoje su nerazdvojni, stalno se češkaju, grle i maze pred ostalim ukućanima, a sada su rešili da odu i korak dalje. Oni su jutro dok su ostali spavali iskoristili da se prepuste strastima, pa se svašta dešavalo pod jorgan planinom.

Tokom večeri, mladi maneken izjavio je ljubav atraktivnoj zadrugarki, te je priznao da mu je suđeno da bude sa njom i da mu je drago što je učinio taj korak i ušao u najgledaniji rijaliti, što je verovatno, dodatno rasplamsalo strasti među njima.

RepublikaFoto: youtubube.com/printscreen
Zadrugarka konačno dobila šta je htela...

Odlučili su da se malo zaigraju, zavukli su se ispod pokrivača, a dok su ostali bili u dubokom snu, njihov krevet se ljuljao.

U jednom momentu, Koraćeva je podigla jorgan, pa se moglo naslutiti na koji su način zadrugari uživali. Oni su potom izašli, ali se ubrzo vratili u krevet i nastavili da spavaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

30.12.2018 11:01

Danas nije skidala gaće. Ne zna se ka'će.

Odgovori 18 0