(VIDEO) Suzana Perović napušta Zadrugu zbog Mikija? Potpuno izgubio kontrolu udarao se po glavi i bacao stvari!

Autor:

Zadruga

30.12.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović i Miki Đuričić ponašaju se kao pravi ljubavni par koji se stalno svađa i miri, tako je sinoć došlo do njihove svađe koja je izbila tokom plesa. Miki joj je izjavljivao ljubav, a ona mu je u tom trenutku rekla kako ide da kuva kafu zbog čega je pčelar pobesneo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana i Miki...

Miki je počeo da se udara po glavi, a u jednom trenutku je čak i bacio šolju zbog čega je Suzani bilo veoma teško pa je rekla čak i da želi da napusti "Zadrugu". Tu se našao Bora Santana koji je pokuašavao da je smiri.

- Za mene je ovo kraj, šta ja tražim ovde. Šta god i kako god, ovo nije način da se on tako ponaša prema meni. On jako dobro zna šta je meni najbitnije. Neću da budem deo ovog cirkusa, imam razog zašto to neću, a to znamo samo on i ja - pričala je Suzana, a Bora je pokušao da je umiri:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đuričić poludeo...

- Znam Suzo, ali to nije način da prestaneš da razgovaraš sa njim.

Suzani su prišli i ostali zadrugari koji su polei da je teše, a onda je došao i Miki koji je rekao da želi da razgovara s njom i da svi moraju da se raziđu.

- Obećaj mi da nećeš da izađeš i "Zadruge". Sramota je da u tvojim godinama radiš to što radiš. Ovo ti govorim prijateljski. Što se mene tiče od ovog trenutka za mene je "Zadruga" završena. Pusti me da radim ono što ja želim. Ja sam kriva, ja neke stvari sebi nisam smela da dozvolim - rekla je Suzana, a na to je Miki odgovorio:

- Nauči da poštuješ nekoga koga voliš. Idi tamo kuvaj kafu... Što ja kao tvoj najbolji prijatelj ne mogu da igram sa tobom. Ti si meni nabila krivicu.

Posle toga je Miki pokušao da spava ali nije mogao. U nekoliko navrata je razgovarao sa Suzanom ali nije bilo pomaka u njihovom odnosu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

30.12.2018 10:58

Ovo dvoje matoraca kao oće kaki - neće kaki. Ima ljubavi, nema ljubavi, drugarski odnos, oni su Sloba i Luna, oni su drugari.......... Prestanite da nas lažete i obmanjujete.

Odgovori 18 0
StojkoV

30.12.2018 13:17

Glume da su Sloba i Luna. Pa posle tvrde da nisu oni ljubavnici. Ni oni ne znaju šta hoće. Glume ali loše.

Odgovori 14 0
Mile

31.12.2018 07:26

Kamen mu spreman na stolu. Dobar kamen za glavobolju.