Rebeka hitno mora u bolnicu: Zadrugarka krije da joj je zdravlje ugroženo!

Autor:

Zadruga

31.12.2018

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Rebeka Popović u rijalitiju je jednom prilikom pomenula da je imala problem sa anoreksijom i bulimijom, međutim, uporno pokušava da sakrije da joj je zdravlje i dalje ugroženo.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rebeka Popović...

Naime, dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da Popovićeva lako može da dobije osteoporozu zbog toga što su joj kosti oslabile usled konstantnog povraćanja i nedostatka cinka u organizmu.

- Rebeka već nekoliko godina ima ozbiljne probleme sa kostima zbog toga što se podvrgavala raznim dijetama kako bi što više smršala, a kad je preterala, nesvesno je ugrozila zdravlje. Pre ulaska u rijaliti išla je na nekoliko lekarskih pregleda na kojima su joj doktori ukazali na to da može da ima ozbiljne probleme ako se ne uozbilji i reguliše ishranu. Sve je počelo tako što je sebe namerno terala na povraćanje kako se ne bi gojila, a zatim je dobila i bulimiju. Rebeka je naglo smršala i svi u njenom okruženju su počeli da joj skreću pažnju na to da je premršava i da to već prelazi u bolest, ali ona nikoga nije htela da sluša - otkriva naš izvor.

Problem koji Rebeka ima mnogo je ozbiljniji od same bulimije jer može da dobije osteoporozu zbog toga što su joj kosti rapidno oslabile usled nedostatka važnih vitamina koji njenom telu nedostaju, a ako odmah ne krene sa lečenjem, može nepovratno da ugrozi zdravlje.

 Rebeka može da dobije ozbiljna oboljenja, ali o tome ne razmišlja, tvrdi zadrugarkina drugarica Aleksandra

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sa Petrućijem je uplovila u emotivnu vezu...

- Rebeka ima velike šanse da oboli od osteoporoze zbog toga što i dalje ništa ne preduzima da sredi način života i krene da uzima vitamine kako bi oporavila organizam. Hitno mora da izađe iz rijalitija da joj se zdravlje dodatno ne bi pogoršalo. Sve vreme odbija da misli na to da može da dobije ozbiljnu bolest kostiju, a to su joj lekari objasnili neposredno pred ulazak u rijaliti jer su znali da unutra neće redovno i zdravo da se hrani - priča naš sagovornik. Naša saznanja potvrdila je Popovićkina dobra drugarica Aleksandra iz Novog Sada, pa je objasnila da je u strahu za Rebekino zdravlje.

- Ja sam joj milion puta rekla da mora da posluša savete lekara i da joj je zdravlje u opasnosti. Može da dobije ozbiljna oboljenja, ali ona na to ne obraća pažnju. Doktor joj je jasno rekao da može da dobije osteoporozu i da njen zdravstveni problem nimalo nije za zanemarivanje. Rekla sam joj da ne treba da ulazi u rijaliti, ali nije bilo šanse da me posluša. Nadam se da će se dozvati pameti i da će povesti računa o zdravlju - rekla je Aleksandra za Rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading