Oglasio se Zolin drug: Ne kaže se za džabe da je Ša prodao druga za šaku para!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

04.01.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ušao je u sukob sa Lazarom Čolićem Zolom na samom ulasku u rijaliti "Zadruga 2" jer je javno izjavio da je di-džej u dugovima i da je u vezi sa Miljanom Kulić samo zbog što dužeg opstanka u rijalitiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

Zolini bliski prijatelji rado su progovorili zbog ovog sukoba, otkrivajući gradske priče od kojih mnogima neće biti dobro. Dotični Aleksandar di-džeja odlično poznaje i ne preza da iskaže svoje mišljenje javno.

- Ja sam Zolu upoznao kao di-džeja iz Dervente mnogo pre nego što je otišao za Salzburg! U Salzburgu je više bio MC kao što je on to već i rekao", objasnio je pre svega, pa dodao: "Mislim da ko god gleda 'Zadrugu' i vidi njih dvoje (Miljana i Zola) - vidi da to nije gluma. Za kockarske dugove ništa ne znam i nije moje da znam! To morate njega da pitate... Nismo nikada pričali o tome - zaključuje on.

Ipak, nije se tu zaustavio. Za repera, naime, nije imao toliko lepih reči da izjavi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nenad Aleksić Ša

- Bitno je da Ša sve zna, a zapravo samo misli da zna neke stvari. On to radi da bi bio interesantan, a smatram da njemu nije potreban kadar preko Zole... On ima svoje ime, baš zato i ne znam zbog čega mu ovu treba! Možda je krenuo na njega jer je video da Zola izbegava sukobe, pa je mislio da je on laka žrtva. Samo se pitam zašto njega Zola toliko zanima?! Ne priča se džabe da je Ša prodao druga za šaku para - izjavio je ciljajući na Aleksićev sukob sa kolegom iz grupe Ša-Ila Vladimirom Ilićem Ilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

04.01.2019 14:04

Nenad Ša je samo kazao istinu. Zola je priznao da duguje. Zašto se javlja ovaj drvenasti advokatčić?

Odgovori 10 0
Nina

04.01.2019 16:21

Zola je priznao da ima dugove. Zolin drug ga neuko brani.

Odgovori 10 1