Luna digla ruke od Slobe: Prebolela svoju veliku ljubav!

Autor:

Zadruga

06.01.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani postala je prepoznatljiva i po svojoj iskrenosti, a po pitanju emocija bila je uvek otvorena i spremna da prizna koliko je patila za svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem kao i koliko je još uvek boli činjenica da više nisu zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Iako je šira javnost imala priliku da vidi njene suze svaki put kad ga neko od zadrugara spomene, u poslednjih nekoliko dana promenila je svoj pogled na život, pa je tako počela i da simpatiše novog učesnika rijalitija, Petra Tojagića.

Blogerka je na Badnje jutro u razgovoru sa Višnjom Petrović ispričala i kako se osetila kada je shvatila da je Slobu definitivno prebolela.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba Radanović...

- Znaš ono kad te nešto dugo boli, boli i boli...I samo se jednog jutra probudiš i prestane sve? E, to se meni desilo, ne znaš koliko osećam olakšanje, srećna sam - ispričala je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zec

06.01.2019 14:15

Laže Lunjara. Juče pominjala Slobu a i danas opet.

Odgovori 15 5
Lidija

06.01.2019 14:26

Ona laze. A on vec odavno ne zeli da bude sa njom .On voli Kiju

Odgovori 16 5
MladenBg

07.01.2019 07:48

Nije ona digla ruke, vec je on nju sutnuo!

Blucanka

07.01.2019 09:02

Naprijed Luna, glavu gore. Balvan moze biti samo sa Kijom i srecno im bilo. Oprostio bi on njoj i Andriju i Filipa i Stefana i Vuka i mnoge druge, jer je on covjek bez stava i karaktera. Dusebriznici te mogu samo poljubiti u tvoje lijepo dupence.