(VIDEO) Oprala se preko Slobe: Kada bude čuo šta je Luna izjavila šokiraće se!

Autor:

Zadruga

06.01.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od tema koja je obeležila prethodne dane bio je odnos Lune Đogani i Sanje Stanković. Sukob između Đoganijeve, Sanje i njene devojke Jovane Tomić Matore datira iz "Zadruge 1", a do tenzije je ponovo došlo kada se Stankovićeva ponovo našla pod istim krovom sa njima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve pripisala Slobi...

Novinari su sinoć postavljali pitanja učesnicima a jedno od njih se odnosilo na upravo ovaj loš odnos između Sanje, Lune i Matore. 

Imam pitanje za Lunu. Šta misliš ko je glavni krivac za svađu sa Jovanom i Sanjom i da li misliš da je veza sa Slobom doprinela - upitala je novinarka.

- Ja sam jedini krivac u tome, jer sam sama birala šta i kako da radim. Sama sam izabrala da budem sa tim dotičnim gospodinom i sama sam birala da nemam prijatelje u "Zadruzi 1" i kasnije sam shvatila da je to najveća greška. Osećala sam se baš usamljeno kada smo prekinuli. Imala sam svoje ispade, nisam im bila priajtelj, priznajem. Može da misli šta hoće, ko god hoće, da sam folirant, ja sam svoje rekla - odgovorila je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja pomno slušala...

Potom je sedmu silu zanimalo Lunino mišljenje šta joj je Stankovićeva najviše zamerila, pa sada ima jasno nepristupačan stav prema njoj.

- Te neke naše svađe u Zadruzi, što nakon izlaska ih nisam nazvala, što sam u nekim emisijama rekla da me je Jovana razočarala i mislim da je generalno to, što je saznala da smo Jovana i ja imale neki poljubac. Ja ne bih više da se mešam tu, ja sam se sklonila iako mi je mnogo krivo, ali ne mogu ništa tu da promenim, nemam snage, došla sam ovde zbog sebe - dodala je ona.

Za kraj, Luna je odgovorila i na pitnaje da li bi se javila Sanji i Jovani da može da vrati vreme, te je Luna potvrdnim odgovorom završila njenih pet minuta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nataša

06.01.2019 15:19

Lunjaro, pokaj se. Traži oproštaj svaki dan, ili idi u manastir.

Odgovori 23 2
Marin

06.01.2019 15:29

Lunu nije opralo Grcko more, Tursko more i more kod Abu Dabija. Ni Dunav, Sava i Morava joj neće pomoći da se opere.

Odgovori 23 3
Časlav

06.01.2019 16:27

Ne mogu je oprati Dunav, Sava i Morava.

Odgovori 25 2
Lilihip

07.01.2019 09:11

Ona s Matorom bila u vezi pre Zadruge. A toliko volela Slobu da se u wc muvala s Matorom! Teški folirant!