Željko Mitrović reagovao iz Barselone i diskvalifikovao Aleksandru: Nasilje nećemo tolerisati u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

07.01.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik i direktor televizije "Pink", Željko Mitrović veliki je protivnik nasilja i svaki fizički kontakt u rijalitiju "Zadruga" do sada je bio žestoko kažnjavan. Najnoviji fizički nasrtaj Aleksandre Subotić prema Mini Vrbaški, kažnjen je diskvalifikacijom, a odluku o tome je hitno doneo Željko uprkos činjenici da sa porodicom boravi na odmoru u Barseloni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Hitno reagovao povodom nasilja u "Zadruzi 2"... Željko Mitrović

Kako Republika.rs saznaje od izvora bliskom Mitroviću, on je direktno iz Barselone naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić:

- Željko je odmah reagovao jer ne želi da se nasilje događa i propagira na televiziji Pink. On se odmah oglasio iz Barselone i naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić, i ovakvo ponašanje neće tolerisati u programu koji gledaocima služi za zabavu i opuštanje. Željko je učinio sve da u toku današnjeg dana, najradosnijeg praznika u Srbiji, Božića, zadrugari uživaju u hrani, piću i muzici, ali i u miru koji je Subotićeva narušila zbog čega je najstrože kažnjena - istakao je izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Trenutak fizičkog kontakta... Mina i Aleksandra

Ovim povodom Veliki šef poslao je pismo:

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra Subotić bude diskvalfikovana. Osim toga što je diskvalifikovana, citiraćemo deo iz ugovora koji je potpisala i Aleksandra i svi ostali: "RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje učesnika, takmičara i samim tim potražuje iznos ugovorne kazne od 50.000 evra ukoliko učesnik, odnosno takmičar namerno izazove fiizički kontakt da bi bio izbačen iz projekta". Dakle, osim što je diskvalifikovana, Aleksandru ćemo tužiti i potraživati 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora. Napomin jenmo da zbog diskavlifikacije, Aleksandri ne pripada novčana naknada za dosadašnji boravak u "Zadruzi"- pisalo je u pismu Velikog šefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
verka

07.01.2019 18:25

A zašto nikad nisu kaženjen Luna Đo i Zerina? Različiti aršini za iste greške.

Odgovori 49 14
Dolores

07.01.2019 22:34

Fakat trebali su po tome izbaciti Zerinu i našu Ljulju, one su itekako udarale i to nekoliko puta već. Veliki šef nije isti prema svima.

Odgovori 28 7
Marko

08.01.2019 04:37

Znaci do danas si tolerisao, a od danas vise ne tolerises, osim za Lunu, jer ona moze nekoga I da ubije, ali nece biti diskvalifikovana.

Odgovori 18 3
Ana

08.01.2019 10:03

Ali zato one dve Zerina i Luna mogu da biju ,gadjaju flasama i upucuju ozbiljne pretnje ostalim zadrugarima !!! Aleksandra je izbacena jer je govorila istinu o nameste nom rijalitiju,sto je vrlo ocigledno,pa je cak i Luna rekla Marijani i da je 300 puta udari nece biti ni kaznjena,a kamoli izbacena !!! Sram vas bilo Mitrovicu !!!