Oglasila se Aleksandra posle pesničenja Mine: Evo šta je poručila!

Autor:

Zadruga

08.01.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je sinoć tokom proslave Božica u Beloj kući nokautirala Minu Vrbaški i zbog toga je diskvalifikovana iz ovog šou programa. Kažnjena je sa 50.000 evra i oduzimanjem honorara koji je do sada zaradila u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić...

Mnogi su očekivali da će se Aleksandra pokajati zbog onoga što je učinila i uputiti izvinjenje Mini, ali ona  to nije uradila, već je po izlasku iz "Zadruge" poručila sledeće.

- Jedino što me boli, jeste to što neću biti uz tebe... Volim te najviše na svetu... Sada i zauvek - napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj ljubi Davida.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

08.01.2019 11:54

Samo ga ti voli i spremi 50 iljadarki, pardon, 150 jer te tuže i ovi iz hepija, kad si umislila da si najbitnija i najvažnija, ne vrti se svet oko tebe, gde ćeš sad??? Ni David ne može za USA, ko da mu plati kartu :) Jadnice, spusti se na zemlju i u neku prodavnicu budi poštena kasirka, nego što se razvlačiš po rijalitijima

Viki

08.01.2019 13:27

@psihijatar - Ko će nju za kasirku? Pa da bije mušterije.