Šok: Subotićka se vraća u "Parove"?!

Autor:

Zadruga

09.01.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija "Parovi" planira da ponudi Aleksandri Subotić da sledeće nedelje uđe u njihov šou-program, gde će dobiti priliku da zaradi za kaznu od 50.000 evra zbog diskvalifikacije iz "Zadruge"

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić...

Starleta iz Kaluđerice prvi put je učestvovala u Hepijevom rijalitiju pre dve godine, a osim što je kod njih stekla popularnost, tamo je upoznala i svog sadašnjeg verenika Davida Dragojevića, s kojim živi nadomak Novog Sada. Posle učešća u dve sezone, ona se posvađala s producentima "Parova" i rešila da promeni tabor.

U septembru je postala učesnica "Zadruge 2", gde je imala honorar 6.000 evra mesečno, ali je ostala bez njega jer je pre dva dana izbačena zbog toga što je pesnicom udarila Minu Vrbaški. Videvši da je Subotićeva ponovo na slobodi, a ujedno i u bezazleznoj situaciji jer sada mora da plati 50.000 evra odštete Pink televiziji, producenti "Parova" su došli na ideju da joj ponude angažman.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aloeksandra...

- Smatramo da bi bilo dobro za šou da se Aleksandra pridruži "Parovima" i ovih dana ćemo kontaktirati s njom i porazgovarati o detaljima. Verovatno ćemo joj ponuditi isti honorar kao što je imala i na Pinku, što znači da će do kraja sezone moći da zaradi skoro ceo dug koji organizatori "Zadruge" potražuju od nje. Ako Aleksandra uđe u "Parove", svakako će biti zanimljivo i za gledaoce jer će to biti prvi put da jedan ljubavni par učestvuje u dva rijalitija, s obzirom na to da je David ostao u "Zadruzi" bez nje - kaže naš izvor s Hepija.

U produkciji "Parova" nismo uspeli da dobijemo komentar na ovu temu, kao ni od Subotićeve jer je ona ubrzo posle izbacivanja iz "Zadruge" isključila mobilni telefon.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
psihijatar

09.01.2019 11:02

6000 evra mesečno???????????????????????????????????????? STRAŠNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igor

09.01.2019 11:29

Ali tamo biju, i to stvarno.

Siniša

09.01.2019 12:02

Tamo će se "najesti" batina. Samo tako.