(VIDEO) Miki žestoko izvređao Baneta: Program prekinut!

Autor: blic.rs

Zadruga

09.01.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman što je kao tema rijaliti radija "Amnezija" bila lista hitova, gde su voditelji Bora Santana i Bane Čolak stavili baš reperovu pesmu kao predlog, u tom trenutku u prostoriju je uleteo Miki Đuričić, koji je počeo iz čista mira da vređa Čolaka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Njemu je zasmetalo to što se u pesmi pominje markirana garderoba, skupa kola, visok život, koji, kako Miki kaže, Bane samo sanja da vodi.

- Bedniče, kako te nije sramota da pevaš o svemu što nemaš? Ti nemaš veze sa svim tim markama. Koliko treba da budeš jadan da sam za sebe glasaš kao hit, da čovek ne poveruje - vikao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki vređa Baneta...

Bane je sedeo za stolom i bio u čudu, nije znao šta da mu kaže, a pokušavajući da se izvuče, Čolak je izjavio da je danas fora pevati o takvim stvarima.

Miki je nastavio da hoda po velelepnom imanju, od zadrugara do zadrugara, kako bi prokomentarisao isto što je i na razglasu u radiju, te nije mogao da se smiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nenad

09.01.2019 19:05

Miki nije za ovaj rijaliti. Nekulturna seoska baraba i propalica samo ometa rad Zadruge.

Neno

10.01.2019 01:13

Miki prekinuo emitovanje programa Radio Amnezije. Samo budala to može da uradi

Mlađa

10.01.2019 12:11

Opet Miki prekinuo program.