Evo kako su se sastali Aleksandra i Nemanja, te upali u "Zadrugu"!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.01.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić udarila je pesnicom Minu Vrbaški za Božić, zbog čega je momentalno diskvalifikovana!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Sinoć je Subotićeva napravila još jedan incident, kada je zajedno sa Nemanjom Tošićem pokušala nasilno da uđe na posed televizije Pink i tom prilikom su napali obezbeđenje.

Biljana Dragojević, Subotićkina svekrva i dalje je potresena. Na pitanje kako se desilo da je Aleksandra sve to uradila sa Nemanjom Tošićem i otkud on u celoj priči, Biljana kaže:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
nemanja Tošić

- Ne znam, Nemanja je pre nekog vremena bio tu u Girosu kod Davida, hteo je da upozna i mene i mog supruga, međutim mi nismo bili tu, bila je gužva oko nove godine, išli smo u pazar i nismo se videli, on je upoznao tu devojku koja radi. Preko Instagrama su se čuli, doći će on sledeći put pa da nas upozna i ja sam rekla okej. Nema ničega između njih, ma kakvi. Možda je isto bilo tako da će on doći do Girosa, verovatno je on skovao neki plan, ja sam čula da je on to već jednom uradio. Pretpostavljam da je on ubacio crva, ne znam, neću ni dečka sad da krivim, ali da ni ona nije htela, ne bi. Ne znam, meni je tako glupo to što je uradila - iskrena je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

09.01.2019 19:34

Ako ne mogu ući na glavni ulaz, ima nekoliko sporednih ulaza.