Luna i Toma se vatali i ljubili!

Autor:

Zadruga

10.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani i njen cimer Tomislav Panić zbližili su se prekjuče na žurki u kazinu Imaginarijuma, gde su bili prisniji nego ikada do sada.

Foto: youtube.com/bandica
Razmenjivali nežnosti... Luna i Toma

Naime, blogerka i maneken su se u jednom momentu osamili i razmenjivali nežnosti dok su jedno drugom šaputali na uvo.

- Tomo, ti si uvek tu za mene šta god da mi treba. I kad sam gladna i kad sam žedna i kad mi nije dobro. Izvini za sve ružno što sam ti izgovorila i što sam te vređala. Ti si mnogo dobar dečko - šaputala je Đoganijeva Tomi. Panić je potom bez trunke ustezanja Luni objasnio da pred njom nema potrebu da glumi.

Luna: Tomo, lepo mi je sa tobom, nedostaje mi da me neko grli, shvati to

- Ja pred tobom ne igram rijaliti, eto zato si verovatno i videla da sam dobar. Kad budeš spremna, naći ćeš pravog dečka, a ja ću kao muškarac biti tu za tebe. Idi, zezaj se sad i igraj - rekao je Toma. Međutim, Đoganijeva je ubrzo shvatila da se lepo oseća dok je nasamo sa Tomom, pa je rekla da ne želi da udalji od njega.

Foto: youtube.com/bandica
Luna i Toma...

- Neću da idem od tebe! Lepo mi je ovde sa tobom, nedostaje mi da me neko grli, shvati to - rekla je Luna, a potom je zagrlila manekena. Zadrugari su potom nastavili nežno da se grle i njišu, ubrzo su pali i strasni dodiri u momentu kad je Toma dodirivao Lunu oko struka, po stomaku i leđima. Nakon zbližavanja sa manekenom, blogerka je pod dejstvom alkohola odlučila da ipak priđe Jovani Tomić Matoroj i proba ponovo sa njom da izgladi odnos. Njih dve ne razgovaraju otkad je na imanje u Šimanovcima došla Matorina devojka Sanja Stanković, međutim, blogerka zbog toga ne želi da se udalji od Jovane.

Foto: youtube.com/bandica
Započela romansu s Panićem... Đoganijeva

Blogerku i manekena su toliko obuzele strasti da nisu mogli da se suzdrže, pa su se tokom cele žurke mazili naočigled ostalih učesnika "Zadruge 2"

- Jovana, ti si moja drugarica i ja te volim. Žao mi je što prolazimo jedna pored druge, a ne progovorimo ni reč. Ne znam šta sam toliko loše uradila da me izbegavate, kao da sam šugava - pričala je Luna Jovani, koja je ipak ostala pri stavu da sa Đoganijevom ne želi da nastavlja prijateljstvo.

- Luna, mislim da mi nikako ne treba da se družimo. Ne želim ponovo da gledam snimke na kojima se vidi kako pričamo po ćoškovima, pa da ponovo bude problema - odbrusila je Matora Luni, koja se potom bez reči udaljila od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mlađa

10.01.2019 12:07

Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi

Acko

10.01.2019 12:57

Luni izrasle groznice na usnama a ljubila se sa Tomom. Zaraza.

Jelena

19.01.2019 06:58

@Acko - Los vam je pokusaj izvrtanja cinjenica, nisu se ljubili, ona svoje usne cuva samo za Marka Miljkovica.